Advertisement

Zbogom Windowsima XP

Aco29

Moderator
Staff member
Korisnici bi XP trebali zamijeniti sedmicom

U Microsoftu su se dugo vremena pokušali riješiti Windowsa XP, no s obzirom na njegovu veliku popularnost meðu korisnicima, to jednostavno nije bilo moguæe. Vista nije dobro prihvaæena i za veæinu korisnika Windows XP i dalje ostaje glavni operativni sustav - no, èini se, ne zadugo. Naime, u Microsoftu se nadaju da æe skorim dolaskom novih Windowsa 7, korisnici napokon ostaviti XP i poèeti koristiti sedmicu, kad veæ Vistu nisu nikad prihvatili.
Naime, prema rezultatima istraživanja Net Applicationsa, Vista je danas instalirana na samo 23 posto desktop raèunala, a važna karika su i netbooci koji veæinom takoðer rade na - XP-u. No kako æe Microsoft prvo u travnju ukinuti besplatnu podršku za Windows XP te kako u svibnju na tržište dolazi besplatna verzija release candidatea Windowsa 7, u toj se kompaniji nadaju da æe korisnici masovno instalirati novi operativni sustav i time jednom zauvijek napustiti XP.

http://www.pcchip.hr/vijesti/vijesti/softver/zbogom-windowsima-xp
 
Advertisement

dalmatino

............
A triba raditi to je logika microsofta,pa makar nešto bilo dobro triba ga mjenjati,jer mora se raditi-prodavati,a tržište je zasiæeno sa xp
 
Top