Advertisement

Zbogom originalnom Xboxu

Crazy-Boy

Software guru


Gotovo je s Xbox Liveom za originalni Xbox. Nakon osam godina, Microsoft je odluèio povuæi uslugu s tržišta. Sve je to za dobro korisnika, kaže ovaj tehnološki div, a igraèima ne preostaje ništa nego kupiti noviji Xbox. Od 15. travnja, korisnici originalnog Xboxa više neæe moæi pristupiti servisu. Skupa sa starim Xboxom odlaze i igre za njega.


"Xbox Live zajednica narasla je na 23 milijuna korisnika. Nastavit æemo unaprijeðivati uslugu funkcijama koje æe iskoristiti punu snagu Xboxa 360", rekao je glavni menadžer Xboxa Live Marc Whitten. "Da bismo ostvarili svoje ciljeve, moramo napraviti promjene u Live usluzi koje nisu kompatibilne s originalnim Xboxom."

Od 15. travnja, korisnici originalnog Xboxa više neæe moæi pristupiti servisu. Skupa sa starim Xboxom odlaze i igre za njega, makar one bile igrive na Xboxu 360. Iako Whitten nije objavio detalje, spomenuo je projekt Natal koji æe javnosti biti predstavljen ove godine, kao poseban izvor uzbuðenja za tvrtku.

Microsoft kaže da æe kontaktirati svakog korisnika na kojeg æe utjecati ova odluka. Tko zna, možda im ponudi popust pri kupnji nove konzole.


Izvor: Net.hr
 
Advertisement
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Vijesti 1
Vijesti 4
Top