Za najbolje domene i do 10.000 eura

Crazy-Boy

Download.hr is simply the best
ž

Ako se želi zaraditi na preprodaji domena, treba znati propise i biti strpljiv jer vrijeme u ovom sluèaju radi za vas. Veæ je sada sigurno da æe domene eHrvatska.com i eHrvatska.net dobiti nove vlasnike. Srpski internetski poduzetnik Vlado Èuèkoviæ, koji ih je ponudio na prodaju preko portala Aukcije.hr, dobio je tri ponude vrijedne više od 1500 eura.


JadrankaKosor.com je našla kupca za 2000 kuna, a eHrvatska.com i eHrvatska.net veæ sada stoje 1500 eura JadrankaKosor.com je našla kupca za 2000 kuna, a eHrvatska.com i eHrvatska.net veæ sada stoje 1500 eura Spori razvoj.

'Aukcijom sam želio popularizirati svoj TV reality show 'Postani predsjednik', a sada vidim da ima onih koji su moje domene i te kako spremni platiti', izjavio je za Poslovni dnevnik Èuèkoviæ. Dodaje da mu je èak i žao što æe ih morati prodati jer je uvjeren da zbog medijskog interesa sada vrijede mnogo više. Voditelj prodaje i marketinga Aukcija.hr Zlatko Lovrenèiæ tvrdi da je ove godine znatno poveæan broj aukcija u kojima se prodaju internetske domene. Prije tjedan dana tako je prodana domena JadrankaKosor.com za 2000 kuna, a upravo je ponuðena domena IvoJosipovic.eu. Osnivaè prve tvrtke za prodaju internetskih domena u Hrvatskoj Regica.neta i jedan od èlanova povjerenstva za domenu hr Goran Blagus kaže da se taj posao na domaæem tržištu poèeo razvijati prije devet godina. Meðutim, preprodaja domena, kao u sluèaju eHrvatska.coma, na ovom se podruèju razvija vrlo sporo. S tim se slaže vlasnik 900 razlièitih komercijalnih domena, Darko Bijeliæ iz pulskog Plus Hostinga. On istièe da je tvrtkama jeftinije osnovati tvrtku za 20.000 kuna i dobiti besplatnu domenu hr nego kupiti neku com, net ili org domenu za 5000 eura.


Izvor: Poslovni.hr
 
Top