Advertisement

windows xp sp3

Advertisement

zele

Addicted to Download.hr
Ekipa,jeli ima kakve razlike u radu na istoj makinji,izmedju XP HOME I XP PRO
 

malavela

New user
hm...imam problema vezano za ovu temu o WX SP3..skinuta je..(Windows XP-KB 936929-SP3,ali kod pokretanja(Software Update Install.Wizard),prikazuje mi Service Pak.(sa crvenim križiæem)"Failed to install catalog files".
Za info.:Sustav na raèunalu Windows XP Professional,Verzija 2002,SP 2 .Raèunalo 1.62 GHZ,192 MB RAM-a .

Prije toga sam imala problema sa Genuine Microsoftware,ali to je riješeno pomoæu Remove WGA.

Sta mi je èiniti....nisam neki struènjak,pa Vas molim da mi detaljnije opišete...šta da radim...???????Hvala
 

gorand

Addicted to Download.hr
zna se to dogodit',........da se nemuèiš i nezamaraš najbolje ti je u postavkama ažuriranja windowsa staviti opciju da ti pokaže potrebna ažuriranja i onda odabrati custom instalaciju ažuriranja i maknuti kvaèicu sa "genuine" (ako bi te to možda moglo muèiti)........kad se instaliraju sva ažuriranja to ti je otprilike isto,.....sad se nemogu više toèno sjetiti kako je na xp-u,ali èak mislim da se ponekad servis pack 3 pojavi i prilikom takvog ažuriranja,........vjerovatno se neæe pojaviti,ako ti imaš veæ prilièno ažurirane vindowse jer tada nema potrebe,........
 

malavela

New user
Kapacitet je 18,6 GB ...iskorišteno je 8,25 GB...??
pokušat cu sto mi je "gorand" predlozio ..pa vidimo dalje..hvala

..pokušala al nisam uspijela,što je "gorand"predložio... nude mi isto ko i prije da kupim za 149 dolara,a to ne želim.Nisam napomenula da je kod mene iskljuèen Automatic Updates....dali se može ili ne...ko zna???
 
Last edited:

gorand

Addicted to Download.hr
u postavkama (za koje kažeš da je iskljuèeno) za updates imaš èetiri moguènositi ,koja je kod tebe (ili stavi sliku ako znaš) opcija oznaèena,.....ako je zadnja (onemoguèen updajat) opcija onda nemožeš ni napraviti ono što sam ti rekao,.........
 

malavela

New user
kod mene je inaèe na toj èetvrtoj opciji,ali sam ju ukljuèila tj.na drugu opciju prebacila dok sam pokušavala instalirati..nisam sigurna dali mogu sta poništiti..zna se sam odjednom iskljuèiti,jednostavno se iskljuèi.
Još jedno pitanje,šta sad da radim sa tom aplikacijom koja mi je ostala instalirana u komp.,da ju brišem ili?Gledala sam njena svojstva 79% je valjda obradjeno..ima sigurno dosta verzija SP3 kod mene je KB936929-SP3-x86-ENU...dali je ta dobra???
 
Last edited:
Top