Advertisement

Windows 8.1 Update 1 stiže u travnju!?

zele

Software guru
nisam nesto odusevljen...sve ce napravit samo da nebi vratili ono sto je izglednije...
 

Tribanj

Software guru
Od kada sam instalirao navedeni Update, više puta mi se zamrzne računalo i nakon nekih pola minute dobijem sljedeću obavijest:Nakon ovoga sve opet radi normalno. Pokušavao sam ovo riješiti na načine koje sam pronašao na Internetu, ali ne pomaže.
 

zele

Software guru
ja sam neki dan instalira novu osmicu 8.1 entrprise i kad mi je ponudilo sve update ja sam instalira sve i taj update od oko 800 mb ali u jednom komadu i sve mi radi vrhunski...ono mi je stvarala kupovna osmica koja je bila instalirana na laptopu..
 

Tribanj

Software guru
Znači i kod tebe je bilo na verziji 8.1 koju si kupio kao i kod mene sada. Na Enterprise nema tih problema. Hvala na obavijesti.
 

zele

Software guru
Ej da ti kazem, ja sam picajzla ali sad nemogu naci problem a sve radim da ga nađem..isproba sam sve teme za osmicu, nebili nesto pokazalo neki problem, instalira sam masu programa (naravno blesiranih) ni jedan problemcic...restart radi i dize sistem odma ( prije bi se palio ponekad po 20 min a nekad uopce)..sta da ti kazem, radi ludilo...
 

zele

Software guru
Ja sam isa preko kontrol panela na update i ponudilo mi je razne update i medju tima i jedan oko 800 mb i mislim da je to taj...Mislim da je kod mene kreirana ta UEFI particija jer su prethodni windowsi bili instalirani u UEFI...
 

Tribanj

Software guru
Ja sam sinoć instalirao, ali još mi ne nudi Update1. To je li kreirana navedena particija možeš i provjeriti.
 

Tribanj

Software guru
Evo upravo sad dobio kad sam skenirao ima li išta novo u Windows Update i taj Update ima 890,2 MB. U Windows Update sam postavio da ja ručno nadograđujem sustav, a ne automatski. Bio sam nešto zauzet, pa mi nije palo napamet da skeniram ima li novih nadogradnji. Postavio sam da me i obavjesti, ali to nekad obavjesti, a nekad ne.

Evo kako sam postavio:

 

Tribanj

Software guru
Do sada sve funkcionira dobro. Čini mi se da je sustav malo brži i do sada nema zamrzavanja računala.
 

Tribanj

Software guru
Do sada nemam problem koji sam imao na Windows 8.1 Pro. Ovaj Windows 8.1 Enterprise mi bolje radi.
 
Top