Advertisement

Windows 8.1 UEFI

zele

Software guru
Evo mislim da sam dobro napravio ali nema tu nista komplicirano..to radi ali kad stavim neku drugu temu, ne dogadja se nista osim sto promini pozadinu i boju donje trake ali je ne zaobli a to ja volim..neznam jel se to da rijesiti..

Image 155.jpg
 

Tribanj

Software guru
Samo s Aero 8.1 temom se zaobli. Je si li probao Vista Skin instalirati? Ako nisi, a misliš, dobro bi bilo prije toga napraviti Backup sustava.
 

zele

Software guru
Evo vidi Aero 8.1 sta sve imam ali mi ni jedna od ovig 14 stavki ne zaobli donju traku..
proba sam Vistu al ne onu sta se instalira nego sta se dsoda u Resurce kao i Aero ali kod mene ne dobijem nista...

Image 156.jpg
 

Tribanj

Software guru
Jesi li na sustavu prije imao instaliran UxStyle? Jesi li nakon instaliranja UltraUXThemePatcher kao Administrator restartao računalo?

Kad to probaš i ne radi, je si li probao restartati računalo i ponovno pokušao pokrenuti ovu temu?

Prije svega ovoga treba da bude defaultna tema, tj. tema koja dolazi kad je sustav tek instaliran.

 

zele

Software guru
Sve sam napravio kako kazes, vidim da je isto kao kod tebe, ti nemas nijednu temu osim Aero 8.1...jesi probao Vistu onu koja se ne instalira...
 

Tribanj

Software guru
Nisam. Kod mene je zaobljeno i nije ravno. Isto tako je i prozirno jer koristim Winaero Glass. Skoro kao na Windows 7.
Još ću malo sačekati i ako bude sve radilo kao do sada napravit ću Backup, pa onda možda pokušam neku drugu temu.
 

zele

Software guru
Daj mi napisi kako cu uci u safe kroz CMD kad idem na popravak sa USB na kojemu mi je sistem...dodjem do koraka da pokrenem CMD ali neznam sta treba upisati...trebam kopirati Opera adrese...
 

Tribanj

Software guru
Ostali MultiPatcheri se uglavnom odnose na mijenjanje Windowsa da izgledaju kao Mekintoš (Apple) i jedan je za deaktivaciju Glass sučelja za Windowsa.

Ovaj UXTheme Multi-Patcher 11.0 nisam probao jer sam upravo stigao iz Dalmacije. Kako znaš da radi? Je si li gasio računalo više od pola sata pa probao? Koje teme si probao?

Ovo drugo ne znam, jer ja nikada ne radim tako. ja restore sustava činim s CD-om koji sam napravio s Acronisom ili AOMEI-em, zavisi s kojim programom sam napravio Backup i s kojim programom želim napraviti restore sustava.

Znam da priliko instaliranja sustava za ulaz u CMD treba skupa pritisnuti tipke Shift+F10. Šta treba kasnije za tvoj slučaje ne znam jer ja to nikada nisam radio.
 

zele

Software guru
Ma vratio sam restore i sve ok...rade sve teme i to dobro ali mi vrag nije dao mira i probao sam instalirati vista_skin_pack_1_0_win8x64_by_spdownload-d5om1qq, onaj sta se instalira kao program i sve mi islo kvragu...imao sam bekap i vratio sve nazad...
 

Tribanj

Software guru
Ne znam. Nisam probao taj Vista skin s novim UltraUXTheme Patcher. Ne znam je li uopće to treba za skin, mislim da skin već ima onaj UxStyle koji je pravio probleme. Prilikom instaliranja Vista skin treba skinuti kvačicu s UxStyle. Ja sam to probao prije i skidao sam kvačicu jer sam UxStyle ima već prije instaliran i skidao sam kvačicu sa StartIsBack jer sam i njega imao već prije instalirana.

 

zele

Software guru
Taj Vista Skin Pack treba ne koristiti...Nasao sam rijesenje problema...treba koristiti UxStyle_sep23_x86_x64_possibly_bugged, onaj stari patcher koji ima neke izmijene za Win 8.1:
UxStyle
...uskoro izlazi njajnoviji a u medjuvremenu je napravljen uxstyle_fixer koji potpuno rijesi Safe i crni ekran kod restarta:Google Prevoditelj
...teme rade potpuno ok...
 

zele

Software guru
Probaj uci u metro i desni klik na neku od ikonica,jel dobijes padajuci meni sta da odaberes...
 

Tribanj

Software guru
Što se tiče Metroa, čim instaliram temu nema padajućeg menija. Pošto ja Metro uopće i ne koristim, to mi i ne nedostaje.

Probao sam deinstalirati UltraUXThemePatcher i srušio mi se sustav. nema šanse da ga deinstaliram. S ovom temom mi dobro radi, pa ću na njoj i ostati. Mislio sam probati oprt taj UxStyle i fixer za njega, ali šta je, tu je. Sreća prije svega ovoga sam napravio Backup s AOMEI Backupperom koji do sada perfektno radi, pa nisam morao opet instalirati Windowse.
 

zele

Software guru
Hahaha, koji problemi...ja cu cekat da izadje nesto definitivno sta ne stvara problem...
 

Tribanj

Software guru
Meni sve radi osim padajućeg menija u Metro. Aero 8.1 tema, Winaero Glass, UltraUXThemePatcher i StartIsBacke čine moj Windows 8.1 uvelike sličnim Windowsu 7.

 

Tribanj

Software guru
Probao sam UxStyle i fixer za isti. Ugasio računalo i isključio ga iz struje 40 minuta, ponovno upalio, podignuo sustavi i pokušao ući u Safe Mode i to ne radi. Ovaj fixer uopće nije riješio problem. On radi sve dok računalo nije najmanje 30 minuta ugašeno i isključeno iz struje. Napravio restore sustava i sada radi UltraUXThemePatcher koji radi savršeno za mene.
 

zele

Software guru
Evo konacno sam definirao Temu...instalirao sam UltraUXThemePatcher,Ribbon disabler2 x64, vro vazan da omoguci temi obine i Temu Vista koja tek sada radi ok...

 
Top