Prije nekoliko dana instalirao Windows 7 Ultimate SP1 x64. Nije mi radio Windows Update. Uvijek neki error i zbog toga mi se grijao CPU. Deinstalirao sustav i dalje koristim Windows 10. Nisam baš njime zadovoljan. Sedmica mi nekako najbolje sjeda od svih sustava koje sam instalirao ikada.Kako ste na kraju krajeva zadovoljni sa Windows 10.. jel se tko vratio na sedmicu ili osmicu
HvalaJa sam bio na desetki kupio prije par mjeseci mob i nije ga učitavala d tada sam na osmici i nemam sa njom nikakvih problema,jedino da se pohvalim da mi je grom prije par dana spržio komp i router,evo Tablet kako ćeš to dodati ili ukloniti,ja te ludorije ništa ne koristim,sve isključujem
Free Tips : How to Disable Windows 10 gadgets (Sidebar)
Ja još nikada nisam vidio Gadgets na Windows 10. Nigdje ga nisam našao, niti igdje ima spomena o tome.Ja sam bio na desetki kupio prije par mjeseci mob i nije ga učitavala d tada sam na osmici i nemam sa njom nikakvih problema,jedino da se pohvalim da mi je grom prije par dana spržio komp i router,evo Tablet kako ćeš to dodati ili ukloniti,ja te ludorije ništa ne koristim,sve isključujem
Free Tips : How to Disable Windows 10 gadgets (Sidebar)
Ovdje ima spomena o tome:Free Tips : How to Disable Windows 10 gadgets (Sidebar)Ja još nikada nisam vidio Gadgets na Windows 10. Nigdje ga nisam našao, niti igdje ima spomena o tome.
Kod mene je PC Windows 10 Pro x64 Build 10586.420 (Službeni Build). Ja u Windows Features nemam Gadgets. Doduše i ne trabaju mi. Ja koristim Rainmeter. Vidim da se spominje da ima, pa me baš zanima. Evo slika:Ovdje ima spomena o tome:Free Tips : How to Disable Windows 10 gadgets (Sidebar)
Neznam Tablet za taj laptop malo sam ispao iz trenda,slabo radim pa nisam u toku
Dobro. Sad to nije ni bitno. Samo sam o tome pisao jer je već spomenuto. Ako je netko tko je zainteresiran za Gadgets na Windows 10 može to skinuti s navedenog linka i instalirati na Windows 10.Ne koristim desetku tako da nemogu provjeriti
Thread starter | Similar threads | Forum | Replies | Date |
---|---|---|---|---|
Windowsi u nuklearnim podmornicama | Vijesti | 0 | ||
Windowsi 7 brži od Viste | Vijesti | 1 | ||
Beta novih Windowsa veæ u sijeènju? | Vijesti | 0 | ||
Povijest od Windowsa 1.0 do Windows Viste | Kafe Bar | 1 | ||
Skladao pjesmu zvukovima iz Windowsa | Zabava | 6 |