VAŽNA OBAVIJEST SVIM KORISNICIMA WINDOWSA Microsoft je gadno zabrljao, možda ste u opasnosti

dalmatino

............


Ako ste korisnik operativnog sustava Windows 7 i ako su vam postavke podešene tako da se svi novi dodaci i sigurnosne zakrpe automatski skidaju (ili ih sami aktivirate a da ne obraćate pretjeranu pažnju što točno skidate), budite na oprezu jer Microsoft je upravo potvrdio da je s jednom od najnovijih zakrpa nešto ozbiljno pošlo po zlu te toplo preporučuje njezino uklanjanje s računala.
Kako piše Forbes, riječ je o zakrpi pod nazivom 'KB 3004394', koja kod korisnika izaziva čitav niz problema, između ostalog onemogućuje instalaciju ili skidanje novih dodataka za neke grafičke drivere, kao što je Catalyst Omega. Probleme su prijavili i korisnici koji su pokušali instalirati GeForce drivere.

Microsoftova preporuka objavljena na službenim stranicama je isprva bila da se sporna zakrpa ručno deinstalira s računala, a kasnije je objavljena potpuno nova zakrpa čijom bi instalacijom trebao biti uklonjen problem.


Korisnici su u međuvremenu uvidjeli da je kaos nakon instalacije sporne zakrpe 'KB 3004394' zahvatio i USB 3.0 drivere te da je čak došlo do isključivanja prilično važnog Windows Defendera, koji bi trebao štititi računalo od malwarea.

U samom Microsoftu to zasad nisu potvrdili, ali su priznali da bez uklanjanja 'KB 3004394' neće biti moguće instalirati buduće dodatke za Windows 7.

Izvor: VAŽNA OBAVIJEST SVIM KORISNICIMA WINDOWSA Microsoft je gadno zabrljao, možda ste u opasnosti - Jutarnji.hr
 

Frisko

Made my first messages
Hm,kod mene piše da je instaliran ali ga ne mogu naći,ali ima i nekakav hitni popravak Windowsa pa je to možda ta zakrpa
 

Aco29

Moderator
Staff member
Baš sam sad tu vjest prenio na drugom forumu, :)

Nego ima li ko kakvih problema, primjećuje li ko šta.
 

mirkec

Office user
I kod mene piše da je instalirana a kad odem na instalirane da je obrišem nigdje je nema a što se tiče rada sve mi radi normalno još nisam ništa primjetio da stvara probleme
 

mirkec

Office user
Znam da je izašlo imam ja 8.1 sa kupljenom licencom i imam 10 probnu dobio od microsofta ali najdraža mi je win7 64 bit
 

Frisko

Made my first messages
Slažem se,probao sam 8.1,nikako mi ne leži tako da sam se vratio na Windows 7 x64,po meni i dalje najbolja verzija
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Kafe Bar 0
Download.hr 15
Top