Ubrzavanje Web pregledavanje u Chrome omogućujući kompresije podataka Proxy

dalmatino

............
Jedan od glavnih razloga zašto je Chrome j brz na oba iOS i Android uređajima je jer ima Googleo kompresije podataka Proxy omogućena po defaultu da značajno smanji veličinu web stranice za 50%.Jezgra optimizacijama koje nam omogućuju smanjiti ukupnu potrošnju podatkovnog izvode Googleovim poslužiteljima. Kada je omogućena značajka kompresije podataka Proxy, Chrome Mobile otvara vezu između telefona i jedan od optimizaciju servera u Google podatkovnih centara i releji sve nešifrirano HTTP zahtjeve preko ove veze.

Ali ta veličina je dostupna samo za mobilne pregledavanja. A što je s verzijom Chrome na desktop računalima? Ima li šanse da možemo dobiti isti na našoj desktop verziju Chrome? Pa, zahvaljujući ovom čovjeku koji je pronašao eksperimentalni Google Chrome ekstenzija koja donosi ovu veliku značajku našoj radnoj površini.

Idi na ovom kompresije podataka Proxy na Chrome Web Store, i dodati ga na svoj Chrome preglednik.

Promjena će biti na snazi odmah, a možete saznati spremanje podataka tako da odete na ovu adresu chrome :/ / neto-internals / # propusnosti .


Možete usporediti istu tablicu podataka na jednoj od one koja nije instaliran kompresije podataka Extension, samo da bi potvrdili koncept.

Ako ste upoznati s Chrome razvijanja alata, možete provjeriti tamo tako da odete na karticu Network i zaglavlje pojedine komponente web stranicu.Meni izgleda da brže otvara stranice,prevedeno sa google prevoditeljem tako da ne zamjerite ako nije sve OK,neznam zašto al taj Chrome mi se nije nikad sviđao,izgleda mi puno sporiji od Opere i Mozzile
 
Last edited:
Top