Advertisement

T-Mobile nudi 50 posto popusta na SVE (ili NE)

Dzi

Administrator
Staff member
Dakle, 50 posto popusta na sve mobilne ureðaje, 50 posto popusta na mjeseène naknade, kao i 50 posto popusta na dodatnu opremu. Ponuda se odnosi na privatne i poslovne korisnike, a Simpa korisnici ostvaruju 50 posto popusta na sve Simpa pakete i dodatnu opremu.
T-Mobile od danas, u duhu sezonskog sniženja, svim svojim korisnicima omoguæava èak 50 posto popusta na ureðaje iz svoje bogate ponude, na mjeseène naknade, Simpa pakete, kao i dodatnu opremu.
Jedinstvena akcija T-Mobilea traje do 14. veljaèe ili do isteka zaliha ureðaja i dodatne opreme.
To je zasigurno prilika koja se ne propušta jer atraktivni ureðaji iz samog vrha svjetske ponude dostupni su sada po najpovoljnijim cijenama ikada na tržištu.
Atraktivni Samsung Galaxy Tab može se tako nabaviti veæ po cijeni od samo 998 kn, smartphone Samsung Galaxy S od jedne kune, LG Optimus s naprednom Windows 7 mobilnom platformom od 748 kn, najnoviji telefoni iz Nokie sa Symbian^3 operativnim sustavom - N8 te Nokia C7 od 848, odnosno 498 kn, a napredni HTC ureðaji dostupni su veæ od jedne kune. Revolucionarni iPhone 4 takoðer ulazi u ponudu.
U sklopu akcije HT je produžio radno vrijeme sljedeæih T-Centara:
Cvjetni trg, Zagreb; 3. 4. i 5. sijeènja do 22 sata,
West Gate, Donja Bistra; 6. 7. i 8. sijeènja do 24 sata,
Marmontova, Split; 3. i 4. sijeènja do 22 sata,
Korzo, Rijeka; 3. i 4. sijeènja do 22 sata,
Prolaz J. Benešiæa, Osijek; 3. i 4.sijeènja do 22 sata.
Takoðer, navedeni T-Centri æe do 14. veljaèe, odnosno kraja akcije, raditi produženo svakoga èetvrtka i petka, a korisnike oèekuju i pokloni iznenaðenja.
Kako bi ostvarili navedene pogodnosti, pretplatnici trebaju potpisati ugovornu obvezu na 24 mjeseca na jednoj od glasovnih ili podatkovnih tarifa iz T-Mobile ponude. Pritom æe novi korisnici 50% popusta na iznos mjeseène naknade ostvarivati narednih šest mjeseci, a oni koji obnavljaju svoj pretplatnièki odnos u istom popustu æe uživati tijekom èitave godine. Simpa korisnici popuste ostvaruju kupnjom jednog od Simpa paketa iz ponude.
Dvanaest mjeseci 50 posto popusta na mjeseènu naknadu ostvaruju i svi poslovni korisnici koji potpišu novu ili produlje postojeæu ugovornu obvezu na 24 mjeseca za tarife Mobile Internet i Flex Team. Uz to, poslovni korisnici imaju i dodatnu moguænost - uz 50 posto popusta koristiti uslugu najma i održavanja informatièke opreme. Tako mogu izuzetno povoljno unajmiti monitore, raèunala, multifunkcijske ureðaje i opremiti kompletan ured. HT je jedini operator koji svojim korisnicima nudi ovakvu uslugu na podruèju cijele Hrvatske.


- - - - - -

Buduæi da sam bio u t centru danas da prenesem svoja iskustva:

Popust se odnosi na:
- pretplata 1 godinu za 50% manje
- sve simpa ureðaje (iPhone nema u Simpa paketu)

Popust se ne odnosi na:
- iPhone simpa paket buduæi da on ne postoji ako je naveden na stranici
- na samo ureðaje

Cijene simpa ureðaja na webu su s uraèunatim popustom
 
Advertisement

Dzi

Administrator
Staff member
Kako misliš pretplatu? Napisao sam da je rijeè o simpa ureðaju
 

Crazy-Boy

Software guru
Sorry, nisam èitao, proèito samo model i da je android 2.1 :D
I jel možeš malo napisati o mobitelu? Negdje sam proèitao da ima wi-fi...
Kakvi su zvuk i zaslon?
 

Dzi

Administrator
Staff member
Mislim da se za taj novac ne moze nabaviti bolji mobitel. Ima Wifi, zaslon je prilièno dobar (ne kao u htc desire primjerice ali bolji nego u htc wildfire).

Zamjerka je ta što se treba èekat da Samsung izda noviju verziju android os-a da se nadogradi. Kod Htca i drugih samsung modela one izlaze brze
 

Crazy-Boy

Software guru
:) a gle, naspram SE ce sigurno brzo izici, do nedavno su se x8, x10 i ostali bili na androidu 1.6, a se je pred kraj 12. mj izdao 2.1 android, za x10? Mislim da su mogli odma 2.2 :/
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Mobiteli 1
Oglasnik 0
Hardver 13
Vijesti 0
Vijesti 0
Top