Stronghold

Tablet

Top Download.hr member
Igram igricu Stronghold 2014, Crousader 2 - i cilj misije je LOCATION REACHED
Nikako ne kužim šta trebam
 

Dzi

Administrator
Staff member
Trebaš najvjerovatnije doći do određene lokacije na mapi (možda dvorac od neprijatelja, možda do neke relikvije tj. kipa). Da li piše neki detaljniji text.
 

zava

Download.hr is simply the best
ej ljudi i ja igram ovo ali preko steama stronghold kingdom besplatno je...ako netko igras neka se javi da pitam ponekad za pomoc jer sam se rjesio khana nekako pa naletio na ovo...tolko mi se svidila igrica da sam otiso i kupio sve serijale
 

Tablet

Top Download.hr member
Ja sam pokušavao igrati online prije, ali nešto nije htjelo pa sam odustao.

Prvi put sam ovu igru igrao 2001 i od tada mi je to najbolja strategija, jer sam prije volio Age of Empire. Stronghold 3 skinem ali nikako je ne mogu pokrenuti, pa sam se odlučio na ovu zadnju Crusader 2 iz 2014. Igrica je super iako su prethodne bile bolje, bolja grafika, mogao si bliže zumirati i vidjeti kako raste voće, bolje građevine su bile itd., ali nije loša igrica iako je malo više u pustinji i nije zemljani teren - tek sam je počeo igrati.

Stronghold.jpg


Ovo je zadatak koji
trebam napraviti, trebam ga poraziti ali toliko su jaki da ne mogu, stalno me napadaju s ogromnom vojskom. Probat ću sad novom strategijom pa ćemo vidjet :)

ddd.jpg

Ovo sam tek sad vidio da piše, nisam znao da taj dio
ddd2.jpg
 
Last edited:

zava

Download.hr is simply the best
a ja poludim sa engleskim majku mu ko me natero da ucim njemacki...
 
Top