Advertisement

Što ste zadnje kupili?

Aco29

Moderator
Staff member
Ma nema šanse da za te pare nađeš bežičnu tasataturu sa pozadinskim osvetljenjem, i ako ima vjerovatno je nešto kung fu.
 

nedims

Software guru
Predpostavljam da naslov podrazumjeva ... informatika. Ali ja ne mogu odoliti a da se ne pohvalim...Kupio sam novi auto i vec sam napravio prvih 2.000 km.
 

zbracun

PC guru
Skuupoo! Ja danas kupio postolje - hladnjak Havit za laptop, 30 kn u Kauflandu na akciji. Sad je pitanje koliko je efikasan.
 

Tablet

Software guru
Digitalni sat umjesto onog sata koji kuca pa te po noći zna smetat. Može se stavit u mod da je displej ugašen, pa se na nekakav zvuk buke automatski upali. Idealno za noć kad treba bit sve ugašeno, pa se na malu buku upali.

Kad dođe pošiljka isprobat ću valja li im išta senzor buke :)
$_57.JPG
 

Tablet

Software guru
Digitalni sat umjesto onog sata koji kuca pa te po noći zna smetat. Može se stavit u mod da je displej ugašen, pa se na nekakav zvuk buke automatski upali. Idealno za noć kad treba bit sve ugašeno, pa se na malu buku upali.

Kad dođe pošiljka isprobat ću valja li im išta senzor buke :)View attachment 4895
Fora stvar, po noći previše svijetli, a baterija traje svega 3 dana (4 baterije unutra), a na kabel ne želim imat priključeno. Preporučujem ne kupovinu ovog uređaja :)
 

Tablet

Software guru
Sumnjam da će bit hit

Intelov stick bilo koji televizor pretvara u Windows računalo

Intelov stick bilo koji televizor pretvara u Windows računalo - 24sata

Intel je upravo predstavio Intel Compute Stick, HDMI stick koji sadržava potpuno iskustvo stolnog računala. Naime, dovoljno ga je priključiti na bilo koji televizor ili monitor s HDMI ulazom i pred vama će doslovno biti računalo s Windows 8.1 operativnim sustavom.

U sticku se nalazi Intel Atom procesor s četiri jezgre koje rade na taktu od 1.33 GHz, 2 GB RAM-a i SSD-om od 32 GB. Da stvar bude bolja, uvaj sitni uređaj ima mogućnost i Wi-Fi te Bluetooth povezivosti, a sadržava i USB te microSD portove.

Dakle, radi se o sasvim solidnoj konfiguraciji koja će vam omogućiti nesmetano surfanje, konzumiranje multimedije i uredski posao.

Cijena sticka biti će 150 američkih dolara tj. 90 dolara za verziju temeljenu na Linuxu. Datum izlaska još uvijek nije poznat, no Wall Street Journal javlja da će se Intel Compute Stick na tržištu pojaviti krajem prvog kvartala ove godine.
 

Franc

Jazavac
Ne znam što im je tu novo da bi na 24sata pisali ovakve bombastične najave. Ovakvi stickovi/tv boxovi postoje već par godina sa androidom, raznim varijacijama linuxa i windowsom - na Intelu, AMD-u, ARM-u, itd. Sa Wi-Fi/LAN, bluetooth, quad/octa core procesorom/grafikom...

S vremenom se usavršavaju kao i mobiteli. Male zvijeri koje izvršavaju zadatke kao veliki. :)

Jedan od poznatijih sa Windows 8.1 je Megoo T01 sa Intelovim quadcore Z3735F - 1.33GHz procesorom. Dok za android/linux ima ih kao blata.
 
Last edited:

Dzi

Administrator
Staff member
Meni je dobar. Relativno je jeftin/povoljan, a da je malo većih dimenzija nego ostali mišovi. Uz to Logitechova kvaliteta pogotovo kada se gleda trajanje baterije koje je za svaku pohvalu. I još moram napomenuti da imam još jedan miš isti taj model star cca 2 godine. Pada mi u prosjeku 3-4 puta tjedno i nikada problema nisam imao.
 

zagorhac

Basic PC user
Kupnja za sebe ili?
Sebi sam priuštio GA-990FXA-UD5 rabljena (3 mjeseca stara) za 700 kn. Dobra stvar je što mogu zadržati procesor, a kasnije ga mogu zamijeniti osmojezgrenim
 

Tablet

Software guru
Kućište za mali prijenosni disk. Ovo koje sam kupio kod nas za 120 kn crklo, pa sam naručio preko interneta za 30 kn... ne sumnjam da će bit bolje
 

Franc

Jazavac
MiniPC MK808B Plus, nativni H.264/265 player baziran na Amlogicu S805. Super povoljan pa nek se nađe.
 
Top