Advertisement

Snijeg 2013 **** *** ** *

Tablet

Software guru


PURGERSKI VODIÈ - Kako koristiti lopatu u zimskim uvjetima |namjenjeno Splièanima :)
[video=youtube;dEOqZq1oYCs]http://www.youtube.com/watch?v=dEOqZq1oYCs[/video]Pješaèila dva sata: Gdje je Bandiæ da pojede taj snijeg ???
http://www.vecernji.hr/zagreb/pjesacila-dva-sata-gdje-je-bandic-da-pojede-taj-snijeg-clanak-497299Evo Bandiæa, ali ne jede snijeg :)[video=youtube;PgzIyBHTL1g]http://www.youtube.com/watch?v=PgzIyBHTL1g[/video]


Kako vi èistite snijeg, jel kod vas oèišæeno ? Kako ste zadovoljni zimskim službama i Bandiæem ? Veselite li se novom snijegu ?

Ako imate kakvu zgodnu sliku ili bilo što vezano za snijeg slobodno stavite...
 
Last edited:
Advertisement

rirobi

****
u Zagrebu se nece topit do ljeta :) ali dobro je to malo da nas zatrpa za promjenu... ali budimo realni nismo ni navikli na toliko snijega, a za to treba i ljudi i strojeva.... Bandiæ: " Nisam ja batman da hvatam pahuljice " :em0100:
 

Tablet

Software guru
Malo smo i nerealni, kolki je Zagreb tko ce ga cijelog ocistit, a i kamo s tim snijegom. Ja sam zadovoljan kako je grad ociscen.
 

Tablet

Software guru
bitno da bandiæ èisti svoju atletsku stazu i da prikuplja izborne poene koristeæi snijeg, sol, ralice i studente koji èiste za za siæu, a taj isti bandiæ im je ukino besplatni javni prijevoz :D uostalom, pa zima je, i ne treba bit sve oèišæeno, po toj logici kad je ljeto sve bi trebalo bit rashlaðeno...
 
Top