Advertisement

Programi koje mrzite

Dzi

Administrator
Staff member
mene užasno iTunes živcira. Katastrofa je za korištenje, glup s updejtima. Mrzim to što užasno vežu iTunes i iPhone te time i iOS. Stalno moram novu verziju instalirati da bi mogao prebaciti glazbu na iPhone itd.... Katastrofa od programa.
 
Advertisement

Aco29

Moderator
Staff member
Jeste iTunes na windosu je katastofa, a mene nerviraju programi za Tweaks i za Repair sistema, raznorazni reg clener-i i programi za tu namjenu.
 

Dzi

Administrator
Staff member
Java glupa - baš neki dan sam na poslu morao raditi neku vpn konekciju koja se pokretala putem Jave i miljardu problema. Nikad s tom Javom ništa iz prve ne radi. Čak sam i s kolegama isprobavao i svima su bili problemiu i to različiti, a poruke o greškama su toliko loše da ne možeš znati u čemu je problem
 

zele

Software guru
nerviraju me free programi koji kad ih ides instalirati ako ne pazis, instaliraju jos neke programe sta ne zelis
 

Tablet

Software guru
to je ima godinu dvje postalo posebno in, uz program koji želiš instalira se još 700 ako ideš samo next
 

zbracun

PC guru
Mene nerviraju programi koji se nekontrolirano spajaju na internet nakon instalacije, a nemogu na kraju otkriti koji to rade. Samo nakon nekog vremena vidim da ide neki promet, a ni Networx ne može otkriti zločinca.
Aco, taj programčić ne stvara neke druge probleme?
 
Last edited:

Aco29

Moderator
Staff member
Aco, taj programčić ne stvara neke druge probleme?
Ne on radi upozadnini ti ništa ne primećuješ razliku, on odrađuje stvari one na koje bih ti trebao da obraćaš pažnju pri instalaciji, a to je da ti nije nešto zakačeno sem programa koji želiš da instaliraš.
 

zele

Software guru
ESET je dobar i praktican pogogovo upravo zbog takvih stvari jer jednostavno iskljucim zastitu ako bas zelim odredjeni program, patch ili crak...znam ja da to sto pise nema veze...Avast nije za mene...
 
Top