Problem ludovanje kursora miša ?

Tablet

Top Download.hr member
Pozdrav,

problem na laptopu koji se pojavio nakon što je bio na servisu je ludovanje kursora miša.

Koliko je problem povezano sa servisom (mjenjali su pantu ekrana pa su rastavljali laptop) ne znam, ali kada sam podigao laptop sa servisa tipkovnica i touchpad nisu radili - odnio sam laptop opet na servis i rjesili su problem za 20 minuta i rekli da je sve bilo dobro, samo su opet rastavili i sastavili laptop i opet je tipkovnica i touchpad proradio - čudili su se, iako vjerujem da su nešto zaboravili uštekati, pa su se ovako probali izvući.

Kad sam došao kući malo se touchpad ponašao čudno, ali je nadošao. Mjeseca dana sve u redu (nisam ga koristio ali je bio upaljen) i jedan dan najednom počeo kursor miša bježati po cijelom ekranu, ne mogu ga obuzdati niti ništa, samo luduje. Nekako sam uspio u opcijama nakon sat vremena izgasiti touchpad i sve je dobro. Kursor se preko vanjskog miša normalno ponaša. Kada opet uključim touchpad počinje ludovanje. Prvo sam mislio da je možda tipka untar touchpad-a zaglavljena pa se to događa, no to zna nekad stati par sati pa predpostavljam da nije fizički problem ili su možda na servisu nešto sjebali, ali opet nisu dirali taj dio, jedino ako je nešto krivo sjelo dok su sklapali.

Jel netko imao sličan problem ili zna nešto o tome ? Može li biti softverski ? Vanjski miš je ok, ali ako je touchpad uključen laptop se ne može koristiti jer previše luduje sto na sat.
 
Last edited:
Top