Prijenosni SSD - SAMSUNG

Nešto što opet moram imati ?

  • Da

    Votes: 0 0.0%
  • Ne, ali neka lijepo je da postoji

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    0

Tablet

Top Download.hr member
Prijenosni SSD

Link: Prijenosni SSD 1 TB - SAMSUNG HR


Unesite stil u svoj digitalni život

Neka vaš prijenosni portfelj bude izraz vašeg trendovskog stila. T1 uglađeni vrhunski dizajn naglašen je tankom kompaktnom izvedbom, prvenstveno radi lake prenosivosti. Uz to dizajniran je laserskom izvedbom uzorka i crnim kromiranim metaliziranim završnim slojem. To će vam se svidjeti, zar ne? Čak i T1 kabel naglašava taj stil potpuno crnom bojom. Pogledajte i pregledajte.

Nosite sa sobom sve svoje dokumente u prijenosnom portfelju

Postoji novi način na koji stalno uza se možete imati svoje osobne i profesionalne podatke. Jeste li čuli za T1? To je prijenosni SSD konstruiran s V-NAND tehnologijom. Pažljivo smo preuzeli moćne performanse internog SSD-a, dodali trenutno najbolje značajke sigurnosti i stavili ga u kućište savršenog modernog izgleda približne veličine posjetnice. T1 je savršeni prijenosni portfelj za život u digitalnom svijetu u kojem živimo.

Zamislite da nikada niste morali čekati svoje podatke

Zašto čekati podatke tijekom vašeg dragocjenog dana kada to nije potrebno? S našim T1 prijenosnim SSD-a dobivate supervelike brzine čitanja i upisa do 450 MB/s* s TurboWrite tehnologijom. Tako više ne morate nimalo čekati. Prilikom ispitivanja s usporedivim vanjskim HDD T1 je imao 3 do 7 puta** veće brzine prijenosa podataka**. To znači kako ćete uštedjeti svaku sekundu svog dragocjenog vremena tijekom premještanja ili dohvata datoteka poput filmova, fotografija ili aplikacija.

* Uspoređivani proizvodi: T1 (500 GB)
** Korisničko ispitivanje (500 EA prijenos fotografije od 10 MB): T1 (500 GB) - 10s / Vanjski HDD (500 GB) - 65s

Usredotočite se na svoj život, a ne na podatke

Za mnoge su ljude njihovi podaci njihov život, bilo da se radi o osobnim ili profesionalnim podacima. Zato smo u T1 ugradili najnovije značajke sigurnosti s AES 256 bitnim enkripcijskim algoritmom radi zaštite vrijednih podataka. Jednostavan za upotrebu, dostupan uz lozinku. Budući da T1 nema pokretnih dijelova konstruiran je kako bi izdržao veće udarce* i vibracije od alternativnih memorija s osjetljivim pokretnim dijelovima. Uz veliku otpornost na visoke temperature omogućava sigurno nošenje kamo god ga ponijeli sa sobom.

* Udarac: T1-1500 G / 0,5ms, Vibracija: T1-20 G 
Top