Advertisement

Potpisi i slike

Dzi

Administrator
Staff member
Evo buduæi da u zadnje vrijeme ima dosta upita u vezi potpisa (nardmonger, boki itd...)

Slike u potpisima nisu dozvoljene i kako situacija stoji neæe ni biti dozvoljene. U nastavku je kratko obrazloženje:

Slike - Ovime bi ljudi mogli stavljati razno razne slike u potpise i samo bespotrebno otežavali uèitavanje stranica korisnicima. Vjerujte, briga posjetitelje za vaše slike. A kad bi to i dopustio, opet je pitanje da ce netko hjteti vise od jedne slike u potpisu, da æe htjeti sliku ovih i onih dimenzija i slièno.
Zasto bi forum bio jedna recenica posta, pa onda moram skrolati, pa jedna recenica pa opet hrpa skrolanja itd... A osim toga, koji profesionalniji forum to ima? Forum.hr? Indexov forum? Netov forum? Naš forum nije neki bezvezni forum i ja cu dat sve od sebe da bude kvalitetan a ne neki za djecicu.

HTML Kod - ovo bi bila najveæa sigurnosna rupa moguæa. HTML kod bi omoguæio ubacivanje svakakvog malicioznog koda i samo bi jednog dana došli na forum i vidjeli da ga je netko uništio i da su svi èlanovi i postovi izgubljeni.
Ako nekome treba link u kodu postoji nacin njegova dodavanja sto sve pise u uputama, te je time osigurana veca sigurnost foruma a postoje sve potrebne stvari.

Bit foruma je sudjelovanje u raspravama i njihovo èitanje, a ne otežavanje èitanja rasprava.

U potpisu je dozvoljen tekst i to do 4 reda (noramlnog fonta). Taj tekst se može urediti bojama i drugim oblicima ureðivanja, te u njemu mogu biti linkovi.

Stoga, pustite odluke o ovakvim stvarima onima koji se time bave i razumiju bit problema. Necu promjeniti svoju odluku
 
Advertisement
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Internet 0
Zabava 22
Hardver 5
Zabava 151
Top