Advertisement

Novi forumi

Dzi

Administrator
Staff member
Pozdrav,

ajmo pokušat strukturirat forum.

1) Predlažem da otvorimo podforum pod nazivom primjerice "Akcije" (molio bih neki drugi mozda bolji naziv ako nekome pada na pamet) gdje bi bile teme tipa besplatna akcija ili popusti nekog programa.

2) Zatvaranje foruma Igre i video buduæi da sada imamo taj dio unutar vijesti

3) Da li je potreban forum za drajvere ?

4) Da li je potreban forum samo za internet stvari ? Trenutno postoji forum koji se tako zove ali on je namjenjen za softver koji se koristi vezano uz internet (tipa internetski preglednici). Èesto se povede neka rasprava o internetu a nije baš vezana uz softver

5) Da li želite da se hrvatski dio foruma stavi na poèetak foruma (http://www.download.hr/forum/forum.php) ?

6) Svi prijedlozi su dobro došli
 
Advertisement

Aco29

Moderator
Staff member
Iskreno ovo treca i cetvrta stavka su mi dobra ideja.Pogotovo za drivere gdje naci i sl.. cak se moze i periodicno posjecivati neki oficijalni sajtovi tipa ati ili nvidia stavljati obavjestenja da su izasli novi driveri. A i ovo za internet stvari je ok..
 

Dzi

Administrator
Staff member
Izvršena promjena:

Kreiran je forum Akcije s namjenom da se u nejga stavljaju obavijesti o popustima na softver. Unutar njega je na poèetak stavljen link prema akciju besplatni komercijalni program svaki dan.
Takoðer, forum Akcije i Oglasnik je stavljen u novu grupu koja se naziva tržnica

Slušam daljnje prijedloge :)

Ima netko neki prijedlog vezan uz onu grupu foruma gdje je softver. Mislio sam tamo ubaciti novi forum Drajveri i eventualno napraviti neke izmjene tih foruma (nova imena, spajanje nekih zajedno i slièno). Na vama je da predlažete sada

Takoðer, da forum vezan uz Internet (naprimjen neka mu ime bude WWW) stavimo u grupu Ostalo?
 

nedims

Software guru
Imam zelju da otvorim raspravu na temu Acronis True Image Home.Njihov Help je strasno obiman i dosta konfuzan.Bar, ja se tesko snalazim u rasvjetljavanju nekih dilema.Dosta znam o tom programu, ali istovremeno bi dosta toga bi morao nauciti. Mislim da ima ljudi koji ga upotrebljavaju...pa da razmjenimo znanje i probleme.
Jednostavno ne znam u kojoj rubrici da pokrenem raspravu.
 

gorand

Software guru
Imam zelju da otvorim raspravu na temu Acronis True Image
Jednostavno ne znam u kojoj rubrici da pokrenem raspravu.
rasprave o programima koji su vezani za diskove u podforum diskovi,za zvuk u podforum audio itd...........prije toga upišeš u tražilicu npr. u tvom sluèaju acronis,vidjeèeš da ima tema veæ u vezi tog programa,ako ti neka odgovara nastaviš pitanje u toj temi,ako ne otvoriš novu temu
 

zele

Software guru
nemam prituzbi na sadrzaj foruma ali bi volio da je izgled moderniji,u ostrijim bojama,mozda crven,crn itd,da se moze prilagodjavat..da,i da je preferiran hrvatski jezik..
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Predstavite Se 9
Hardver 11
Download.hr 146
Download.hr 15
Download.hr 8
Top