Not Responding

dalmatino

............
Tribanj:

U zadnje vrijeme mi se računalo počelo sve češće zamrzavati. Svako malo "Not Responding", bez obzira bio na Firefoxu, Operi, Google Chromeu ili uopće ne bi bio otvoren ni jedan web browser. Probao sam svašta vezano za alate za čišćenje, razne antivireuse, antimalvere, antispajvere i sl., ali bez rezultata. Probao sam se vratiti na MBR, BIOS i opet isti problem, ali ovaj put ni jedan pač mi nije valjao vezano za safe mode. Kod mene je HDD, a kod tebe je SSD. Možda tu nešto ima. Već sam gore prije nabrojao šta mi se ne sviđa kod osmice.
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Vratio sam se na Windows 8.1. Isti problem kao i na Windows 7. Probat ću riješiti problem na Windows 8.1.
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Zele, imam dovoljno RAM memorije. Imam 4 GB DDR3 RAM memorije. Mislim da nije problem u SuperAntiSpyware i Malwarebyte, jer se bez jednog od ovih programa problem pojavljuje. Isto tako, ova dva navedena programa nemaju istu namjenu. Mogu raditi, a da jedan drugomu ne smetaju. Bez obzira i na antivirus, problem je isti. Evo koje programe imam instalirane. ne znam je li do nekih od njih.

http://s13.postimg.org/6c9f7jeif/Snap2.jpg
http://s13.postimg.org/ef7liuz3r/Snap3.jpg
http://s13.postimg.org/6exw847jr/Snap4.jpg
http://s13.postimg.org/bg5a9hf07/Snap5.jpg
http://s13.postimg.org/k4nu3659z/Snap6.jpg
http://s13.postimg.org/h6qv9gxmf/Snap7.jpg
http://s13.postimg.org/785wmzo6v/Snap8.jpg
http://s13.postimg.org/68flra913/Snap9.jpg
http://s13.postimg.org/pve0gwd9z/Snap10.jpg
http://s13.postimg.org/qatvnnol3/Snap11.jpg
 

dalmatino

............
Možda driveri,ja bi probao bez drivera grafičke,pa vidi onda kako će reagirati i još možeš pogledati u task manager pod perfomanse ima li što na 100%,još možeš probati isključiti sve programe iz startup pa ako bude sve radilo ok,uključivati ih jedan po jedan,znači isključiš antiviruse i sve ostalo sa msconfig ili ccleanerom
 
Last edited:

zele

Addicted to Download.hr
a jel ti se to javlja i na cistoj instalaciji, samo Windows i drajveri...ozda ti java stvara problem..
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Nisam instalirao ni jedan drajver. I za Nokia Lumia drajveri su mi se automatski instalirali kad sam kabelom spojio Lumiu s računalom. Na čistoj instalaciji se ne javlja. Praktički ne javlja se ni kad sve instaliram što inače koristim. Sve nekoliko dana radi besprijekorno i tek nakon nekoliko dana počne mi se javljati problem i to sve češće i češće. Javu uopće nemam instaliranu na računalu. Imaš gore linkove za slike na kojima je spisak svih programa koji su instalirani na računlu.

Što se tiče Procesa i Performansi, to je sve u redu.
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Da. neki program je u pitanju. Teško je znati koji jer ih ima dosta. Gore u jednom komentaru sam naveo koje sve programe imam instalirane. Oni koji imaju neke od tih programa instalirane, a nemaju problema, dobro bi bilo da ovdje navedu koje programe imaju instalirane kao i kod mene, a nemaju problema. Možda bih i na taj način eliminira dobar broj programa na svom računaalu.

Da sad rušim sustav, pa onda provjera nakon svakog instaliranog programa, to bi potrajalo, jer sve radi u redu jedno vrijeme i onda se pojavi problem koji traje minut do dva i nakon toga opet sve radi u redu.
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Evo 2 dana nisam imao nikakvih problema s Not Responding. Danas kad sam pošao da se prijavim na Google račun, isti problem. U Task Manageru prekinem rad Firefox, zatim se vratim u Firefox i idem na Home stranicu sve u redu. Opet pokušam prijaviti se u Google račun i isti problem. Nakon nekog vremena uspijem se prijaviti u Google račun i promijeniti lozinku. nakon toga se prijavljujem normalno i nemam nikakvih problema.

Možda je to i bio problem. Bilo je i drugim danima, ali uglavnom vikendom. Ako se ponovi, probat ću se odjaviti iz Google računa i vidjeti je li to, to.
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Evo do danas, nedjelja, nemam nikakvih problema. Doduše jučer, subot, bio sam u Splitu, pa sam tek uvečer kad sam došao kući sjeo za račanulo.
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Ne znam. Nekoliko vikenda mi se to događalo. Od kad sam promijenio lozinku za Gmail do sada nemam problema. Najviše sumnjam u to, ali vidjet ću hoće li se ovi problemi opet javljati.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Windows 7 3
Top