Natjecanje u brzom pisanju SMS-a

Dzi

Administrator
Staff member
LG je sredinom sijeènja u New Yorku organizirao natjecanje u brzini pisanja SMS poruka, a prvo mjesto je oèekivano pripalo južnokorejskom timu. U testovima brzine i toènosti u finalu su pobijedili Yong-ho Bae (18) i Mok-min Ha (17) te kao prvu nagradu osvojili èak 100.000 dolara.

Drugoplasirani tim iz SAD-a osvojio je 20.000 dolara, dok su treæi èlanovi argentinskog tima kuæi ponijeli 10.000 dolara. LG Mobile World Cup prvi je svjetski festival pokrenut 2008. godine u svrhu isticanja mobilne kulture i napretka u mobilnoj tehnologiji. Ove godine je sudjelovalo trinaest dvoèlanih timova, a u natjecanju su korišteni mobiteli LG Chocolate BL20 (numerièka tipkovnica) i LG GW520 s QWERTY tipkovnicom.

Nakon službenog natjecanja Portugalac Pedro Matias uspio je oboriti Guinnessov svjetski rekord u brzini tipkanja – za 264 znaka trebala mu je 1 minuta i 59 sekundi, 23 sekundi manje od prethodnog rekorda Arttua Harkkija iz Finske.
Bug.hr
 

zava

Download.hr is simply the best
jednom davno smo mi iz drustva napravili takmicenje u najbrzem pisanju,neznam kolko odprilike al je hit bila nokia 3210.... samo je kod nas pobjednik dobio pivo od ostalih "natjecatelja" :)
 
Top