Advertisement

Microsoft prekida podršku za Office 2003 i Windows XP sredinom travnja

Aco29

Moderator
Staff member
Ako koristite Windows XP operativni sustav ili MS Office 2003 uredski paket, tada æe vas ova vijest možda i uznemiriti. Ipak, iz Microsofta javljaju kako æe se proširena podrška produžiti do 2014. godine.

Za te æe proizvode od 14. travnja, kada i službeno prestaje redovita podrška, Microsoft i dalje izdavati sigurnosne zakrpe i ispravke problema, tako da æe osnovna podrška ipak postojati. Ona redovita podrška – nestaje. Kako saznajemo, proširena podrška æe se zadržati još pet godine, toènije do travnja 2014. godine.

Što trebate napraviti vi kao korisnici? Ništa. Ako koristite Windows XP i Office 2003, koristite ih i dalje bez panike, i polako razmišljajte o prelasku na novi operativni sustav. Testirali smo Novi Windows 7 u beta inaèici i moramo priznati kako i ona radi prilièno dobro. Strpite se do službenog izlaska Windows 7 operativnog sustava, koji je najavljen za jesen. Ili ako vam se žuri, kupite Vistu. Što se pak uredskog paketa tièe, takoðer nemojte žuriti. Ako vaš radi dobro, u što ne sumnjamo, radite i dalje...

Racunalo.com - portal o ICT tehnologiji - Racunalo.com - portal o ICT tehnologiji
 
Advertisement
Top