Advertisement

Maxthon MxNitro

Dzi

Administrator
Staff member
Maxthon je objavio da je razvio najbrži internetski preglednik na svijetu s rezultatima učitavanja stranica i do 30 puta bržim nego u Google Chrome-u. Isprobao sam (ovaj post pišem s njega) i stvarno se doima super brzim.

Možete ga skinuti sa: Maxthon MxNitro - Maxthon
 
Advertisement

Tribanj

Software guru
Mora biti brz kad je siromašan što se tiče mogućnosti. Ne može se odrediti defaultna web stranica, koja stranica će biti otvorena kad otvorite ovaj web browser, ne pamti size web stranice, nema add-onsa i tako redom.
 

Tribanj

Software guru
Evo probao sam napraviti Backup i Restore i to radi. A nema Bog zna za što ni praviti Backup.
 

Dzi

Administrator
Staff member
I sami autori kažu da su brzinu dobili micanjem hrpe tih mogućnosti koje inače dobar dio korisnika ni ne koristi. generalno većina ljudi se može zadovoljiti ok izgledom i favoritima.
 

Tribanj

Software guru
Mislim da je osnovno da korisnik može sam odrediti defaultnu web stranicu, imati Bookmark i mogućnost backupa za isti i spremati size web stranica. To je po meni osnovno što trba imati. Ovaj ima samo Bookmark i ništa više. Svaki put kad otvaram novu web stranicu ona se otvara u novom tabu. To mi se ne sviđa.

Sučelje mi je O.K.
 

Tribanj

Software guru
Ja sam na prošloj verziji napravio favorite, a Backup cijelog browsera sam napravio na način da sam datoteku od MxNitro kopirao negdje na particiji D, tj. particiji na kojoj nije inastaliran Windows. Kad otvoriš tu datoteku koju kopiraš, u njoj ćeš naći datoteku pod nazivom "favorite". Kad instaliraš najnoviju verziju, idi u User > tvoje korisničko ime > AppData > Roaming i tu pronađi i otvori datoteku mxnitro. Tu imaš sve. A to je ujedno i datoteka koju kopiraš, spremiš je negdje i na taj način napraviš Backup.

Znači, kad jednom napraviš favorite, napravi Backup o kojemu sam gore napisao i kad instaliraš novu verziju, u njoj nove favorite zamijeni svojim starim favoritima koje si spremio u Backup browsera.
 

dalmatino

............
Ma neću se zamarati,koristim samo Operu i Mozzilu,što god sam probao uvijek se vratim Mozzili radi dodataka(addonsa) navikao sam na nju,hvala ti
 

Tribanj

Software guru
Ja isto koristim Mozillu i Operu, a Mozilla mi je defaultni web browser. Google Chrome i Maxthon Nitro imam tek tako.

Redovito pratim slike na Bing stranici i to na Operi i Maxthon Nitro jer tamo mogu unaprijed viditi sliku od Bing za sutra, pa ako mi se slika svidi, skinem je u odabranoj rezoluciji i postavim je kao wallpaper na Desktop.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Internet 6
Top