Advertisement

Malo adrenalina - atrakcije u zabavnim parkovima

Dzi

Administrator
Staff member
Nedavno sam bio u Disneyland-u Paris i bio sam na par atrakcija i od onda znam vrlo èesto poglededati na YouTubeu poneki video "strašnih" i uzbudljivih atrakcija.
Evo jedna kolekcija

[video=youtube;QriRtKvLd2c]http://www.youtube.com/watch?v=QriRtKvLd2c[/video]
 
Advertisement

rirobi

****
uf.. ma ovo je zakon, vec se neko vrijeme dogovaram za otici u Disneyland pa nikako. Sad cekam godisnji u 8 mj pa cu otic :)
 

Dzi

Administrator
Staff member
Ako budeš išao planiraj si barem dva dana za park. Ja sam bio poèetkom petog mjeseca i veæ su gužve prevelike. Prosjeèno sam sat i pol èekao po atrakciji i na kraju ne stigneš niti pola ih isprobati
 

rirobi

****
hvala na savjetu... rekao mi je jedan prijatelj da se cak moze nadoplatit neka karta pa se navodno moze proc preko reda, sad neznam kolika je ta cifra, vjerojatno i nije tako mala
 

Dzi

Administrator
Staff member
Ne takva karta ne postoji. Postoji samo fast ticket za odreðene glavne atrakcije. Ona je besplatna i može se uzeti jedna svaka dva sata. Nju uzmeš i piše ti toèno u koliko sati moraš doæi u posebni odvojeni red kako bi izbjegao gužvu za tu atrakciju. I onda èekaš 10-25 minuta, a ne po sat dva. U meðuvremenu kada izvadiš fast ticket odeš na drugu atrakciju i tamo èekaš normalno red. I taman kada završiš ovu atrakciju doðeš na red za fast ticket.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
WWW 0
Programiranje 7
Kafe Bar 5
Download.hr 7
Top