Macromedia Fireworks 8

Tablet

Top Download.hr member
Macromedia Fireworks 8


Macromedia Fireworks je program za obradu grafike, slika, ikona. Vrlo je jednostavan, a opet je dosta dobar i za zahtjevnije radnje. Ako trebate dodati nekakav tekst na fotografiju, ili obraditi samu fotografiju, maknuti nešto što vam ne paše, smanjiti sliku,poveæati, ispraviti mrlju na fotografiji i puno drugih stvari, možete koristiti ovaj program. Jako je jednostavan i brzo se uðe u ritam. Da ne ispadne da je baš tako jednostavan, onaj tko je iskusniji u ovom programu stvarno može raditit "èuda", nešto slièno photoshopu, ali jednostavnije :)

Službeno

-moæan program za rad s grafièkim dizajnom, web elementima uglavnom, nudeæi potpunu integraciju s drugim programima poznata kao Dreamweaver ili Flash.

-možete stvoriti vektorske karte, optimizirane datoteke, stvoriti kvalitetne prezentacije, poboljšati izgled vaše slike, prilagodljiva kompresija od bilo koje slike, podijelite stranicu komponente i tako dalje.

-program takoðer omoguæuje stvaranje HTML editor-a, èak i dijeljenje dizajna. Takoðer možete generirati grafove JavaScript za animirane elemente bez potrebe za uèenjem programiranja kodova. Osim toga, u bilo koje vrijeme možete pregledati konaène rezultate.

- pomoæi æe vam s dizajnom i kreacijom Vaše web stranice


Ukratko o programu

[video=youtube;898Mxab2EdA]http://www.youtube.com/watch?v=898Mxab2EdA&feature=related[/video]
 
Last edited:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Multimedija 0
Top