Krivo napisana riječ(ili ne)

Babaa

Dajem banove
Neznam oće te mi se smijat ako sam stavio novu temu zbog toga ali neznam dali ste vi namjerno to napisali il ne.Na portalu u download sekciji pod "Grafika" piše "Digitalne forografije".Možda bi trebalo pisat fotografije?Napiso sam tak da vas upozorim,možda ste stvarno neš krivo napravili.
 

Dzi

Administrator
Staff member
Ma definitivno je krivo napisana riječ. Evo već godinu dana stoji tamo i nitko nije primjetio. Hvala
 

Rašo

Can't stop visiting Download.hr
a događa se da....nitko baš ne obraća pažnju na to previše zbog toga se nije primjetilo
 

Dzi

Administrator
Staff member
Da znam... bas smo imali predmetu 'Obrada tekst i slike' to kak ce ljudi prije vidjeti gresku u tekstu nego u velikom naslovu
 

jujo

Moderator
Jeste li izmjenili? Trebali bi nekog zaduziti da nam to pazi i mazi a onda kada se nadje greska, fijui krc, javi Dži-ju :D
 

tiki

Kjustom Jusr Tajtl
Evo, da sad ne otvaram novu temu:

Nije da sad tražim dlaku u jajetu, samo kažem da bi sajt ostavljao što bolji dojam:

Ovako piše u politici o privatnosti:

Dziweb Politika O Privatnosti

Ovo je portal Džiweb.
Možete nas kontaktirati na sljedećoj e-mail adresi: dziweb@gmail.com


Džiweb je stvorio ovu izjavu o privatnosti kako bi pokazao svoju predanost privatnosti. Izjava koja sljedi (točno je: slijedi , sa i) otkriva našu politiku o skupljanju i širenju informacija za ovu stranicu: Džiweb-om upravlja Džiweb Team, lociran u Zagrebu, Hrvatska.Džiweb je vlasnik informacija koje su prikupljene sa ove stranice. Nećemo prodavati, podijeliti, ili iznajmiti ove informacije ni na jedan drugi način nego što je navedeno u ovoj izjavi. Džiweb prikuplja informacije o svojim korisnicima na nekoliko različitih mjesta na stranici.

Naša stranica može koristiti 'kolačiće' kako bismo zapamtili vaše jezične postavke.
Ova stranica sadrži linkove do drugih stranica. Džiweb nije odgovoran za sadržaj i politiku o privatnosti tih stranica.
Možemo koristiti vanjsku oglašivačku tvrtku za prikazivanje oglasa na našoj stranici. Ti oglasi mogu sadržavati 'kolačiće'. Dok mi koristimo 'kolačiće' skupljene iz drugih dijelova stranice, 'kolačiće' napravljene od strane oglasa koristi naša oglašivačka tvrtka, i mi nemamo pristup tim informacijama.

Sigurnost
Stranica poduzima sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak podataka i informacija pod našom kontrolom.

Datoteke
Ova stranica sadrži datoteke koje možete skinuti sa naših ili servera treće strane.
Molimo vas da budete svijesni (svjesni, bez i) da Džiweb ne snosi nikakvu odgovornost za softver koji skinete sa naše stranice. Isto se odnosi i na informacije vezane uz pojedini softver, zato što može doći do promjene tih podataka od strane proizvodača (proizvođača , sa đ) bez da obavijeste naše osoblje o tim promjenama.
Unatoč tome što se trudimo da provjerimo pojedinačno svaki softver od virusa, ne možemo jamčiti 100% da su sigurni za upotrebu. Za vlastitu zaštitu UVIJEK provjerite skinute datoteke prije upotrebe.

Maloljetni Korisnici
Ova stranica dozvoljava korisnicima ispod 18 godina pristup bez prethodne dozvole roditelja. Molimo vas da poduzmete odgovarajuće mjere ukoliko ne želite da vaša dijeca (djeca, bez i) imaju pristup našoj stranici.

Obavijesti O Promjenama
Ukoliko odlučimo promjeniti (promijeniti, sa i)politiku u privatnosti, promjene ćemo napisati ovdje tako da će naši korisnici u svakom trenutku moći znati koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim situacijama.


U bilo kojem trenutku možemo promjeniti nažšu(promijeniti sa i, našu bez ž) politiku o privatnosti.
Zadnja promjena: 04.03.2006
 
Top