Koju veličinu ekrana imate

Koju veličinu monitora imate


  • Total voters
    9

Dzi

Administrator
Staff member
Ja sam si neki dan u IKEI kupio radni stol i sada idem u projekt izgradnje radne sobe kako bi podigao svoju produktivnost u radu na stranici :) U sklopu tog projekta trebao bih nabaviti monitor. Naravno trebao bi imati 2x incha. Koju veličinu monitora imate, koji model i koliko ste zadovoljni njime
 

dalmatino

............
Ja koristim LG 22,5 star oko 3 godine ,bio nešto zezao stalno mu iskakao menu ,sreća bio pod garancijom pa riješili bez naknade,mislim da je to bilo zbog mog učestalog isključivanja iz struje,jer imam naviku skoro svaku večer isključiti sve iz struje zbog grmljavine,a zavisi zašto kome treba,prije njega sam koristio onaj obični od 17 i bilo mije prvi par dana užasno se naviknuti na ovu veličinu,čak sam ga htio mijenjati u dućanu za manji ,sad mi drago što nisam,što veći to bolje,par dana i navikneš se
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Ja imam monitor Philips 196VL (196V3L), Type 18.5" LCD (WXGA). Volio bih da imam veći monitor, ali džep diktira ovako. Zadovoljan sam slikom, ali ne i time kad kliknem desni klik na neku mapu, datoteku, instalacijski paket i sl. onda mi se pojavi dosta dug kontekst menu koji uvelike premašuje monitor, pa moram kliknuti mišem na strlicu na dnu kontekt menija da bih nešto na pr. kopirao, obrisao i sl.
 

gorand

Addicted to Download.hr
ali ne i time kad kliknem desni klik na neku mapu, datoteku, instalacijski paket i sl. onda mi se pojavi dosta dug kontekst menu koji uvelike premašuje monitor.
obično na tom "desnom kliku" ima stvari koje nam ni ne trebaju,...pa možda da smanjiš taj spisak........
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Probao sam smanjiti spisak, ali opet kontext menu prelazi okvire monitora. To sam probao s Windows 8 Manager. Naravno, neke stvari sam morao zadržati jer mi trebaju. Kad sam imao monitor od 17" on je više bio u obliku kvadrata, a ovaj je u obliku pravokutnika.
 

Aco29

Moderator
Staff member
Svakako potraži ga kad budeš ga kupovao , da baciš oko na njega. IPS je, dobar kontrast, dobar ugao gledanja , nema GHOSTING-a boje su jasne, ma fenmonealan monitor.

Mislim da je BEST BUY za te novce.
 

Tablet

Top Download.hr member
19" Samsung star 10 godina u obliku kvadrata, nije pravokutno oblika
...ne cjepidlačim oko toga, glavno da vidim šta trebam vidjet
 

Tribanj

Addicted to Download.hr
Ne cjepidlačim ni ja oko toga, ali context menu ne može stati na monitor, nego uvelike ga prelazi, pa kad želim nešto kopirati, zalijepiti ili obrisati to mi ide na živce.
 

zbracun

Can't get enough of Download.hr
Viewsonic 22", LED monitorTV full HD. 1300 kn, pa imam i TV i monitor. Nemam zamjerki kod njega. Nekad su čisti monitori imali prednost jer su se radili sa bržim odazivom ekrana, ali danas je to izjednačeno. U biti, svi današnji televizori su ujedno i monitori, tako da je često isplativije uzet neki TVod 24" (imam i Telefunkena 24", LED, isto full HD, isto 1300 kn), nego čisti monitor. Ima sve žive ulaze, tako da se na njega spoji šta god hoćeš, za razliku od čistih monitora. Moja preporuka je neki monitorTV, ili TV, pošto je to ista stvar.
 

Tvoj_neko

I like a lot Download.hr
Par godina star Samsung SyncMaster 920 NW - jos sluzi svrsi. :)
A kad ga budem menjao, trebalo bi uskoro, bice to verovatno neki Samsung od 21,5 do 22 " u full HD rezoluciji.
 
Top