Advertisement

Koji OS za mobitele koristite?

Koji OS koristite?

 • Windows Phone

  Votes: 0 0.0%
 • Symbian

  Votes: 0 0.0%
 • Nemam smartphone

  Votes: 0 0.0%

 • Total voters
  10
Advertisement

Tribanj

Addicted to Download.hr
Windows Phone 8.0 Black, a za koji dan izlazi Windows Phone 8.1 Blue, pa ću to instalirati.
 

Tablet

Top Download.hr member
Kreće nadogradnja na Android 5.0 Lollipop za Samsung Galaxy S4 - mob.hr

ali nakon Rusije :)

Kreće nadogradnja na Android 5.0 Lollipop za Samsung Galaxy S4Nakon što je prije nekoliko dana u Rusiji krenula službena nadogradnja na Android 5.0 Lollipop za Samsung Galaxy Note 3, danas je u toj zemlji ista počela stizati i za Galaxy S4 (model GT-I9500), javlja Sammobile. Radi se o verziji 5.0.1, cijela nadogradnja je teška 1049 MB, a uređaji se mogu nadograditi putem WiFi-a.

Iako je Rusija za sada jedina zemlja u kojoj je ova nadogradnja dostupna, ovo znači da bi uskoro trebala krenuti i prema ostalim zemljama, pa tako i našoj. Samsung Galaxy S4 tako postaje još jedan u nizu uređaja koji dobivaju nadogradnju na najnoviju Googleovu poslasticu s korjenskim promjenama u dizajnu sučelja i mnogim drugim novostima opisanim ovdje.

 

Tablet

Top Download.hr member
A bio neki dobar do sada?
:whistle:
Na HTC u sam imao od 4.0 do 4.2 i bilo je nekih zamrzavanja i resetiranja, sad imam 4.4 i nemam nikakvih problema. Ne znam šta za tebe znači dobar, meni je dobar ako nema rušenja sistema i nekih grešaka :) čini mi se da na 4.4 nema nikakvih problema što se toga tiče, dok je prije znalo biti/ samo ne znam u kojoj je mjeri bilo do androida pošto sam imao HTC
 

zbracun

Can't get enough of Download.hr
A bio neki dobar do sada?
:whistle:
2.1 je meni bio najbolji, najduže trajanje baterije, aplikacije se nikad nisu rušile, a same aplikacije za njega su bile vrhunske. Sve kasnije nije valjalo. Da su bar zadržali kompatibilnost sa starijim aplikacijama, bilo bi puno bolje.
 

Tablet

Top Download.hr member
Mene danas živcira zato što svi pokušavaju progurati po dvije aplikacije. Npr, facebook za profil i dopisivanje posebno aplikaciju, sad i gmail gura to, ima aplikacija za meil i hangout za dopisivanje.. po meni ovo za gmail potpuno nepotrebno i rekao bi da bi više ljudi koristilo obje opcije kad bi bile u jednoj aplikaciji.
 

zele

Addicted to Download.hr
Kad smo vec kod Androida, mozda neko zna, prijatelj mi ima neki tablet na kojem mu je mali stavio sifru i sad nezna koja je...sta tu napraviti...jel treba instalirati ponovo sistem ili ima neki reset itd...
 

zbracun

Can't get enough of Download.hr
Koji tablet, kakva šifra? Sa gestom? Ako može ući u recovery, vjerovatno ima tamo vraćanje na tvorničke postavke, pa bi to moglo rješiti problem.
 
Top