Advertisement

Koji mobitel imate?

5ra

Learning to use PC
frend mi je sad kupio tog. simpa mi je. samo sto je njemu pao pa se pola tipki na pola slomilo... a samo mu je par puta pao sa metar i pol visine :)
ja imam isto S500i, star je 5 mj., punoo puta mi je pao, ali
mi ni jedna tipka nije otisla.ja sam cula da je stvar u boji,
da oni crni imaju najosjetljivije tipke. (ja imam onaj ljubicasti) :wub:
 

mirkec

Office user
Nokia N95-8Gigabajta sve moguæe što se može imati ona ima navigacija nokina i plus ubaèena garminova 5.0 adriaruta2.2,sva oprema bežièno povezivanje i ostalo,kratko reèeno pravi stroj za druge mobitele.
 
F

Franc

Guest
Danas sam se poèastio sa LG KP500 Cookie
Sve OK, jedino mala zamjerka na 48 MB interne memorije.

Reklamica
 
Last edited by a moderator:
F

Franc

Guest
daj neku malu kritiku moba napisi. brat razmislja o njemu
Imam ga tek nekih dan i pol pa nisam kompotentan pisati recenziju o njemu (šalim se, naravno).
Gle, za sada, u globalu sve super. Osjetljivost dodira prstom je fantastièna koja se može nariktavat po želji i kalibrirat. Èak i oni koji imaju deblje prste neæe imati problema pogoditi slovo, broj, funkciju...
Dosta brzo izvodi operacije. Ima dva desktopa, na prvom postavljaš neke osnovne widgete (sat, datum, vrijeme, vremenske zone, mp3 player, fm radio...). Na drugom desktopu možeš postaviti do 10 kontakata iz imenika sa slikama. Inaèe mijenjanje desktopa se izvršava brzim potezom prsta prema bilo kojoj strani (lijevo ili desno).
Sam zvuk pri razgovoru je kristalno èist (mogu reæi live), kao da prièaš s nekim udaljenim od sebe 1 metar.

Ima rotacijske funkcije, okreneš mob on ti odmah okreæe tipkovnicu kad pišeš poruku i slièno.
Ima olovku s kojom možeš mijenjati prst. Ima cool foru da sa olovkom možeš pisati poruke. Pri tome ne mislim da olovkom pritisneš slovo, veæ napišeš slovo, on ga prepozna i postavi u red u kojoj pišeš poruku.

Oprema koja se dobije je standardna, punjaè, slušalice, usb kabal i dodatna zaštitna folija.

Softwer i driver za mob za spajanje sa PC-om je standardno (USB 2.0). Prenosio sam slike i još štošta, jedino nisam skužio kako prenjet mp3, aac... Kad spojim mob na PC pjesme su prikazane kao da postoje, medjutim ja ih na mobu ne vidim. (tu jedino zamjerka velika).

Inaèe iz tele2 supporta su mi rekli da je sadašnja cijena promotivna. Da su zalihe još male, u što sam se uvjerio, jer sam èak u Osijek išao po njega) i da æe cijena abnormalno skoèiti. Sad koliko je to istina vidjet æemo.

Neznam što više reæi, najbolje da pogleda prezentacije na youtube. Ima ih stvarno fantastiènih.
 
F

Franc

Guest
LG KP500 Cookie (prijenos glazbenih fajlova problem)

Softwer i driver za mob za spajanje sa PC-om je standardno (USB 2.0). Prenosio sam slike i još štošta, jedino nisam skužio kako prenjet mp3, aac... Kad spojim mob na PC pjesme su prikazane kao da postoje, medjutim ja ih na mobu ne vidim. (tu jedino zamjerka velika).
Da ge hebeš nemerem skužit prijenos glazbenih formata s PC-a na telefon putem LG PC Suita II, koji je namjenjen za ovaj telefon.
Zapravo, uspijem prenjeti i pjesme se nalaze na popisu Suita (u Multimedijalnom folderu), ali na telefonu ih ne prikazuje. Dzi ako je brat kupio telefon i ako skuzite posalji info.
 
F

Franc

Guest
Ok, skužio sam. :em3600:

Problem je u tome što sam u programu pogrešnu kategoriju postavljao.
 

zoranTT

Software guru
dobio na poklon Xda tera

konektovo se na internet i poslije 10 minuta siromašniji za 3 eura
 

Dzi

Administrator
Staff member
mene je uvjek interesiralo kako ljudi dobe na poklon takva cuda :) zakaj meni nitko nista ne pokloni :(

super izgleda
 

zava

Software guru
Od ponedjeljka još jedan više korisnik Nokia-e 5800 :D. Za sada sve 5
vjeruj mi zakon je.meni je sve na njemu ok.mozda kamera da je 5.0 kad su vec radili tolko mocan mob al eto.prezadovoljan sam
 

kiwi

PC user
Slažem se sa svime i za kameru, ali buduæi da sam ja imao 6170 (vga kamera) predobra je i kamera :D
i inaèe preporuèujem ga svima, ako netko dvoumi, a nije ga vidio uživo, neka ga prvo pogleda jer kad sam ga ja dobio sasvim drugaèiji je bio u odnosu na to kako sam mislio da æe biti, preoduševio me
 
Last edited:

rirobi

****
odlican mi je, kamera zakon, jednostavan, touch brz i precizan , jedino sam mislio da ima vise interne memorije ali sve se rijesi memori karticom
 
Top