Advertisement

BESPLATNO KeyLemon from Chip.de

nedims

Software guru
Ustedite 20 $
Samo pozurite...akcija traje jos 14 sati ( sada je 11 sati)+

Što je KeyLemon:
KeyLemon je novi naèin za obradu lozinke. To je jednostavan naèin da zamijenite vaše lozinke i lice. Pravedan preuzimanje datoteka softver, kreirati svoje lice modela i prijavite jednostavno i povoljno uz KeyLemon.
KeyLemon je jednostavan rješenje to klada na u vaš osobni Windows raèun pomoæu Vaše lice. Ako raèunalo ima više korisnika softver automatski prijavljuje na te pravo Windows raèun. Kad napustite raèunalo, automatski æe se zakljuèati, a zatim ga otkljuèati kad ste leða.
KeyLemon radi kao menadžer za lozinku popularne internet stranice. Kada se spojite na stranice (Facebook, Twitter i / ili LinkedIn), KeyLemon vas automatski prijavljuje na svoj raèun koristeæi vaše lice.
KeyLemon mijenja naèin na koji se prijavite na raèunalo. Iskusite novi naèin za prijavu prepoznavanje lica umjesto da upišete svoje korisnièko ime i lozinku. Zamjenjuje standardni Windows XP / Vidik prijava zaslon sa zaslonom KeyLemon prijavu koji povezuje na vaš web. Afraid od ne bitak u moguænosti to prepoznati i identificirati? Nema problema, još uvijek možete prijaviti ruèno ili se prebaciti natrag na standardan Windows suèelja. Vaše raèunalo je povezivanje to domena? Nema problema, KeyLemon podrška korisnika domene i identifikacije.
Ako želite možete se zabaviti by prilagodite zaslon dobrodošlice sa svoje vlastite pozadinske slike ili teme.
Želite li dobiti informacije o tome tko pokušao to pristup tvoj raèunalo kada ste bili odsutni? Uz znaèajku praæenja otmièari možete pogledati slike krivac:

* koji je bio na poèetku tvoj raèunalo prije nego što automatsko zakljuèavanje prozore
* koji su upisali krivu lozinku kada raèunalo je zakljuèana

* Windows XP Sp2/Sp3
* Windows Vista
* Windows 7

Minimalni hardverski zahtjevi

* Pentium 500 MHz (Preporuèeno: Pentium 1GHz ili veæi)
* 100 MB RAM-a (Preporuèeno: 128 MB RAM-a ili više)
* 25 MB prostora na tvrdom disku
* USB web kamere ili integrirana web kamera (laptop)

Nakon kupnje dozvola kljuè za naš softver, vaše æe zahtijevati prikljuèak za internet aktivirati cijeli program.

Da nebi lutali po razno raznim stranicama i svugdje morali ostaviti svoje podatke, ici direktno na stranicu za registraciju...upisite svoje podatke...
KeyLemon – Face recognition software – Chip Promotion
mailom dolazi key..
 
Advertisement
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Windows Giveaways 10
Top