Advertisement

Kako ste zadovoljni pojedinim Windows Sistemom?

Tribanj

Software guru
Koja je tema? Pretpostavljam da nije original. Znači, prije Nera sve radi u redu, a nakon Nera problemi? Probaj ponovno instalirati Windowse, zatim drajvere, antivirus i sl. i odmah nakon toga instaliraj noviju verziju Nera i vidi hoćeš li imati isti problem.
 

zele

Software guru
naravno da nije original, Zune 8.1 (Windows 8.1) ali sm isprobao i Windows Vista Vs i XenoMorph 8 Vs...teme nisu problem jer i bez tama nije radilo..bez teme nebi ni koristio win 8 jer mi je bezvezni izgled prozora itt..ako si citao sta sam pisao predhodno, vidis da nemoram nista radiiti jer mi sad sve ok, a i inace netrebam instaliravati posebno windowse i drajvere jer to imam na na dvd-ima, samo ubacim dvd-e, vratim sve na original i instalram zeljene programe..sto se tice nera, necu ga instalirati ni jednu verziju jer mi i netreba nesto posebno..
 

Tribanj

Software guru
Znam da je to puno posla, ali ako će mu to riješiti problem, isplati se. Stara verzija Nera mu je napravila dosta problema u sustavu, barem on tako kaže. Ako misli da mu je do Nera, neka sve instalira osim Nera i neka napravi Backup. Onda neka proba instalirati noviju verziju Nera i ako bude u redu, neka olpet napravi backup i to je to. ja backup radim s najnovijim Acronis True Image Home.
 

Tribanj

Software guru
Onda ovaj tvoj komentar ja nisam dobro shvatio. Oprosti.

zele kaže:

"E jos da napisem nesto sto je najinteresantnije u svoj toj prici, kad bi mi nero zablesira komp, nero bi radio dobro ali bi mi totalno usporio paljenje kompa (15-20 min), kad se upali nema vise teme koju sam instalira i nemozes u metro...najzanimljivije je to sto kad ja vratim sistem na tocku prije, i dalje ostane dugo paljenje i sve zbrckano..zato sam ja mora svaki puta sve ispocetka raditi...jedino sto nisam probao sve to ali bez teme..."
 

zele

Software guru
to pisem u detalje da pomognem onome tko bude imao slicnih problema..jos da napomenem da sam imao problem s jos jednim programom, Ashampoo Slideshow Studio HD ali predzadnju verziju koja se aktivira sa reg. datotekom na koju se klikne dva puta i ona mijenja nesto u registrima...ista stvar se dogadjala kao i predhodno opisano sa nerom...zadnja verzija programa nema vise takvu shemu aktivacije i radi ok...
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Download.hr 7
Hardver 6
Download.hr 5
Download.hr 5
Hardver 2
Top