IT-infoNEWS i Download.hr suradnja

Dzi

Administrator
Staff member
Sa zadovoljstvom mogu objaviti da je pokrenuta suradnja izmeðu portala IT-infoNEWS i portala Download.hr. Suradnja se odnosi na korištenje portala Download.hr kao mjesta za download programa koji se recenziraju na portalu IT-infoNEWS. Portal Download.hr vam preporuèuje da posjetite ovaj iznimno kvalitetan domaæi IT portal gdje možete pronaæi mnoštvo korisnih informacija, vijesti i savjeta.


Više o portalu IT-infoNEWS:
Portal IT-infoNEWS pokrenut je 16. ožujka 2007. godine i do sada je objavljeno gotovo 1000 tehnièkih èlanaka. Na portalu svakodnevno objavljujemo tekstove o svim Microsoft Windows i Office proizvodima, s naglaskom na korisne savjete iz svijeta informatike i mrežnih tehnologija, vijesti i najave, te odgovore na pitanja èitatelja. Kroz do sada objavljenje tekstove, rasporeðenih u trinaest kategorija, svim posjetiteljima omoguæen je pristup velikoj on-line bazi znanja koja može poslužiti u edukativne svrhe ili biti od pomoæi u rješavanju problema. Svi tekstovi iskljuèivo su djelo naših suradnika, dakle ne radimo copy/paste sa drugih portala ili foruma.
Od znaèajnijih dostignuæa u radu portala istièe se suradnja s Microsoft poslovno-tehnološkim centrom i postignut status "Innovative IT product", medijsko partnerstvo sa Croportalom, pobjeda na Microsoft nacionalnom natjecanju u izradi Vista gadget programèiæa (èime je naš Vista gadget predinstaliran na svim MSAN raèunalima), a u predstojeæoj godini èitateljima æemo ponuditi moderniji dizajn te još dodatnog sadržaja.
 

BOKI

.........
:bravo::bravo:...hm...za oèekivati je bilo i kod njih na naslovnici barem kratku obavjest o tome....ili sam ja previdio....:hammer:
 

Dzi

Administrator
Staff member
Pa dobro je i to što nas spominju kod programa :)
Ovu vijest sam više kao informaciju stavio i da malo približim njihovu stranicu vama
 
Top