Interaktivno racunalno programiranje

nedims

Download.hr is simply the best
Ja sam u rubrici Akcije ... postavio link za prijavu na jednogodisnje online ucenje racunalnog programiranja.Samo da kazem da jedna godina kosta 6.000$...
http://www.codeyear.com/
Ama bas niko se nije javio...hajd sto se preskace zahvala...ali da kaze jel se ko prijavio...kako mu ide i sl.To bi, mozda ponukalo i nekog drugog da se prijavi...na odlican, jednostavan i besplatan nacin da nauci Java script,HTML,CSS itd.itd.
Volio bi da se ovde prijave svi koji su se ukljucili i koji aktivno uce... Da malo razmjenimo misljenja ili jedni drugima pomognemo ... uvijek ima problema.
Ako je neko zainteresiran da sada zapocne...ja mu mogu pomoci savjetom ...kako da to uradi i sta treba da ucini...a mogu mu pomoci i kod rijesavanja potencijalnih problema.
Ovakva sansa se ne propusta...
 
Last edited:

Dzi

Administrator
Staff member
Da limozes i u ovu temu ugraditi link na taj post?

Ja sam na mobiteli trenutno pa mi je problem potraziti to. Da li ima smjer za c#.net?
 

nedims

Download.hr is simply the best
Postavio sam link...i jos je aktivan.Svi koji se odluce ...treba da napisu post... a ja ih mogu posavjetovati da ne lutaju i gube vrijeme.
Osim onog sto sam gore naveo ...sada ide jQuery.
Na tvoje pitanje ne mogu odgovoriti...ne znam sta ide u narednom periodu...
 

nedims

Download.hr is simply the best
Steta ... niko se ne javlja. A godina kosta 6.ooo $. Grad NY je donirao 10 miliona dolara da nastave sa besplatnim skolovanjem.Aktivnosti i rad prate Google, Microsoftt i ostali i regrutuju najaktivnije za svoje potrebe. Naravno da se sa ovim oblikom skolovanja ne moze postati upotrebljiv programer... ali ljudi prate sta se i kako radi i biraju sebi najaktivnije za saradnju ...a koji potencijalno mogu postati i njihovi uposlenici.
Pocela je nova radna godina...pa ...razmislite i predlazem vam...ukljucite se
 

Dzi

Administrator
Staff member
Ma nitko ne želi biti programer više.... razumjem ih :) To je stvarno krvav kruh :) Znam iz vlastita iskustva
 

nedims

Download.hr is simply the best
Vjerovatno ima istine u tome sto si napisao...ali...polazeci od sebe...imao sam strasno lijep osjecaj dok sam se skolovao i ucio (mislim na programiranje) , a nesto i naucio iz te oblasti.Ne mislim u ovim godinama postati programer ili nesto tako,ali sigurno je da sam se sa novim saznanjima izdvojio od prosjecnog korisnika kompjutera...A dodao bi kao savjet mladima...nikad se ne zna sta ce se u buducnosti desavati.Mozda ce znanje iz ove oblasti biti presudno za poslodavca kod odluke o zaposlenju na bilo koje radno mjesto...ne mislim samo na mjesto programera...
 

dalmatino

............
Volim brèkati po kompu al ti programerski kodovi su mi nekako zamarajuæi i ako imam svoj forum po kojem sam morao postavljati raznorazne scripte nekako mi to djeluje zamarajuæe to programiranje
 

Sanka1214

ASC Pro User
Ja tek sad kreèem na FOI, i meni je super prèkati po kompu, slagati windowse, drivere i tak, veæ sam se upoznao sa programiranjem u C-u i C++-u i zasad me još zanima ali vidjet èemo kako æe mi iæi programiranje na FOI-u, ovo što nudiš Nedims ne može biti loše ali to za mene još nije opcija, možda kad završim FOI, vidjet æemo, ako to još bude aktivno.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Akcije 0
Top