Igre koje ne smijete propustiti u 2009

Aco29

Moderator
Staff member


Kao što ste mogli primijetiti krize na tržištu igara nema i prodaja igara i konzola cvjeta. Sva sreæa jer to znaèi da u 2009. neæe nedostajati odliènih igara. Donosimo vam nekoliko PC igara koje æe definitivno obilježiti ovu gamersku godinu i koje ne biste smjeli propustiti.

Battlefield: Heroes
Prva EA-ova besplatna igra trebala se pojaviti još u ljeto 2008., ali je odgoðena do daljnjeg. Razvoj se nastavlja i igra nije otkazana, ali sve skupa ide puno sporije nego što smo oèekivali. Ipak, Battlefield: Heroes æe neupitno biti jedna od hit igara ako EA održi obeæanje do kraja, a ako je suditi po screenshotovima i ostalim dostupnim informacijama tako æe i biti.

Diablo 3
Ljubitelji mega popularnog Diabloa æe svojeg ljubimca konaèno doèekati ove godine. Blizzard se definitivno neæe moæi ove godine požaliti na financijsku krizu jer uz WoW koji se prodaje sjajno Diablo 3 i StarCraft 2 bi mu trebali donijeti sjajan profit. Detalji o igri stižu na kapaljku, ali screenshotova ima na pretek pa možete pasti oèi.

Prototype
Ovo bi trebala biti zaista sjajna igra! Screenovi, traileri, prièa, najave, ogroman otvoreni svijet - sve upuæuje na zaista sjajnu igru koja æe pomaknuti granice gaminga. U ulozi Alexa, mutanta haraèit æete gradom i obraèunavat se sa svima koji vam stanu na put. Moæi æete mijenjati svoj oblik poput pravog mutanta, a kretat æete se u maniri parkoura.

StarCraft 2
Nažalost SF2 nije izašao u 2008.,a da budemo iskreni još uvijek nema službenog datuma izlaska ni u 2009. iako se šuška o ožujku. Blizzardov hit RTS veæ sada izgleda sjajno što možete vidjeti i na mnostvu screenshota, a ako je suditi po trailerima igrivost takoðer neæe biti nimalo loša.

The Sims 3
Kako bi izbjegli bolan linè od strane mnogobrojnih obožavatelja Simsa moramo ih staviti na ovaj popis. Šalu na stranu, bez obzira volite li ili mrzite Simse 20. veljaèe æete se morati pripremiti na sveopæe ludilo jer se oèekuje da æe Sims 3 biti jedna od najprodavanijih igara ikada. Znaèajno unaprijeðeni, kako graficki tako i što se tièe igrivosti Sims 3 nemaju odveæ velike hardverske zahtjeve i mnogi obožavatelji koji više od èetiri godine vise na Simsima 2 æe prijeæi na novu verziju.

Izvor
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Download.hr 3
Vijesti 0
Download.hr 12
Download.hr 9
Download.hr 5
Top