Advertisement

gmail-prijava zloupotrebe raèuna

gorand

Software guru
jednoj osobi su promjenjeni login podaci za facebook i gmail ,bitan je gmail jel preko njega može kasnije resetirati lozinku na facebooku,.......s obzirom da na gmail raèun nemože nikako uèi (promjenjeno i sigurnosno pitanje) ,a bitan joj je raèun jer se radi o pravom imenu i prezimenu,ona bi prijavila preko obrazca za oporavak raèuna ,da li itko ima iskustva da li to uopèe funkcionira......i još bitnije kako ispuniti ovaj obrazac (sl.)
 
Advertisement

Dzi

Administrator
Staff member
Pa jednostavno samo se popuni taj obrazac, Google provjeri utemeljenost tvrdnji i ako uspjete dokazati istinitost tih tvrdnji raèun æe biti povraæen. Nitko tu ne može ništa uèiniti osim te osobe i da pokuša podastrijeti što više dokaza o tome da je ona pravi vlasnik raèuna (dakle od starih sigurnosnih pitanja i odgovora, alternativne e-mail adrese, IP adrese itd)
 

Aco29

Moderator
Staff member
Znas u cemu je tu problem ja sam prijateljici pokusao da uradim isto ukradena lozinka na gmailu. Ali boze sacuvaj to je gubljenje vremena sta god da ispunis koliko god obrazaca uvjek te obavjeste da je nedovoljno podataka ludnica...Probaj ali nisam bas optimista da ces uspjeti bar iz licnog iskustva..
 

gorand

Software guru
Pa jednostavno samo se popuni taj obrazac,
e tu i nastaje problemèiæ ,nekako bez znanja jezika ide teško,a google to prevede da mi opet nisu sve stvari najjasnije
Ali boze sacuvaj to je gubljenje vremena sta god da ispunis koliko god obrazaca uvjek te obavjeste da je nedovoljno podataka ludnica....
nekako sam ja uopèe sumnjao da oni uopèe ikome odgovore,........a pošto imaš iskustvo u kojem roku,..........
...........i da zeletu odgovorim,bitno joj je jer je pravo ime i prezime i na gmail-u i na facebooku
 

Aco29

Moderator
Staff member
ma ja sam odusto od tog otvorila novi racun...nikad nista nije se ni desilo par puta kao nedovoljno informacija tak da sam odusto..
 
Top