Advertisement

Firefox 29.0 Beta 1 novo sučelje

Tribanj

Software guru
Firefox 29.0 Beta 1 ima novo sučelje koje je dosta slično kao kod Google Chrome. Nema više Postavki i sl. u gornjem lijevom kutu, nego je to u gornjem desnom kutu kao i kod Google Chrome, a i ikona je ista. Samo kad kliknete na tu ikonu, nije tekst, nego su ikone za Postavke brovsera.

 
Advertisement

dalmatino

............
Znači i ovi su izbacili ono što valja super,koristim staru verziju,ima li kao prije za favorite ili su to izbacili?
 

STONE

Prijatelj *****a
Jučer je izašla finalna verzija.
I kako vidim izgleda da Firefox voli Chrome-ov izgled te ga kopira..
Šteta!!
 

Tablet

Software guru
I ja od danas imam novi izgled i opet ponavljam kao i kod svega, sviđa mi se više stari izgled :)
 

Dzi

Administrator
Staff member
I ja sam danas instalirao. Za sada mi se sviđa. Slažem se da dosta nalikuje na Chrome
 

Tribanj

Software guru
Koristim ga još od verzije 29.0 Beta 1 i zadovoljan sam. Ovo sučelje mi je ljepše nego li ono prije. Sliči na Google Chrome, ali mi je ovo sučelje ljepše nego na Chrome.
 

Tablet

Software guru
Zašto kad nadograđuju ne ponude opciju da možemo birat skin-izgled, npr. sve nove opcije ali da liči starom izgledu. Nešto kao kod Winamp-a, uvijek je bila opcija stari skin koristit uz nove
 

Tribanj

Software guru
Ne bi to bilo loše. Ipak, ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. Stoga bi bilo dobro da ima više skinove, međuostalim i stari skin, pa što komu odgovara, neka instalira.
 

Franc

Jazavac
Ovo je kap koja je prelila čašu. Name, zadnjih 6-7 godina koristim FF kao primarni, IE kao sekundarni browser, no od danas više ne. Internet Explorer bi zasigurno preuzeo funkciju primarnog pretraživača da su po pitanju addona, prilagođavanja i općenito personalizacije u Microsoftu malo mekši. No, sada to na stranu.

Ono što preliva čašu je današnji update FF-a koji dolazi bez najave i pitanja, instalira update, restarta browser, iako je auto-update ugašen. Druga stvar koja mi je zasmetala je sučelje za koje ste već primjetili da je slično Chromeu. Pa kad već žele sličiti Chromeu onda zašto bih ja kao korisnik bio na plagijatu kad postoji alternativa u vidu orginala. Dakle, izvoz iz FF-a, instalacija/uvoz u Chrome = definitvni prelazak. Prst u uho. :)
 

Franc

Jazavac
Hrvam se, odupirem se prelasku već par mjeseci, no ovo je bio okidač. Za sada prezadovoljan sa Chrome, imaju dosta sličnosti pa prelazak i nije toliko stresan koliko sam mislo da će biti.
 

Tribanj

Software guru
Ja koristim 30 Beta 3 i ništa strašno. Najveća promjena je u sučelju, a ostalo se i nije baš bitno promijenilo.
 

dalmatino

............
Ne kužim di su problemi,kod mene sve isto ,bitno je da ima klasika za postavke i favorite,ostalo mi manje više
 

Franc

Jazavac
U promjeni sučelja na toj verziji... koju nisam niti naručio, niti tražio a još manje ju želim, tu su osnovni problemi.
 

Dzi

Administrator
Staff member
Jučer sam baš na poslu nešto s certifikatima radio i bilo je nužno da se to u Firefoxu napravi (neka osjetljiva stvar). I radim ja i radim i u jednom trenutku počnem živčaniti i psovati zato što sam pomislio da sam stvar radio u Chrome-u... Nakon što sam se malo smirio shvatim da je to ipak Firefox. Fakat su previše slični
 
Top