F-Secure Internet Security 2011 Beta with 6 Months Subscription Number

nedims

Download.hr is simply the best
F-Secure Internet Sigurnost 2010 osigurati sve-u-jednom sigurnost rješenje za vas i vašu porodicu online života. F-Secure Internet Sigurnost èuva vas i vašu obitelj na Internetu. Ona štiti Vaše podatke i privatnost kada šaljete e-poštu, preuzimanje datoteke s interneta, e-bankarstva, on-line shop i ili igrati online igre.

F-Secure Internet Sigurnost 2011 je najnoviji razvoj softver iz F-Secure i ovu verziju takoðer naziva F-Secure Internet Sigurnost verzija 10, ali to verzija softver Trenutno dostupan samo na beta inaèici.

Ako želite probati ovu najnoviju verziju softver možete skinuti softver s besplatnim pretplatu kljuè za 6 mjeseci. Free šest mjeseci pretplate se koristiti za automatsko primanje najnovijih ažuriranja za F-Secure Internet Sigurnost Tehnologija Pregled 10. A ti može dati povratne informacije i dobiti nagrade za najbolje prijedloge za aktivno i povratne informacije.

Supported operating systems
Windows XP
Windows Vista (32-bit and 64-bit)
Windows 7 (32-bit and 64-bit)
( Prevod: google translate )
Ici na ovaj link i popuniti obrazac:
F-Secure Internet Security Technology Preview
Doci ce mail sa linkom na koji treba kliknuti...u slijedecem mailu stize key za 6 mjeseci.
Kooperativnost tokom koristenja ovih 6 mjeseci moze prouzrokovati sa slijedecih 6 mjeseci koristenja, a mozda i dulje...
Preuzmite instalacijski paket F-Secure Internet Sigurnost Tehnologija Pregled 10:
http://download.f-secure.com/beta/istp/istpbeta.exe
 
Top