Evo što je Ivan K. napisao Upravi Tele 2 koja mu je blokirala raèun iako je raskinuo

dalmatino

............
Iako je s Tele2 raskinuo pretplatnièki ugovor u prosincu 2011. godine, raèuni su nastavili stizati i nekoliko mjeseci nakon raskida ugovora. Epilog je blokirani raèun u razdoblju od nekoliko dana i kraða 200 dolara s deviznog raèuna, kaže Ivan.

'Slobodno možete objaviti moj zadnji mail kako bi èitatelji vidjeli na koji naèin se treba ophoditi s takvom bagrom. Ja æu ovo istjerati do kraja jer moram pokazati da nas nekoliko *****a ne može pljaèkati. Siguran sam da sluèajeva kao mojih ima bezbroj, ali ja neæu skidati gaæe i tek tako dopustiti da me pljaèka stoka sitnog zuba. Ja æu svoje novce dobiti natrag kad tad'. Tim nam se rijeèima obratio pomorac Ivan K. (podaci poznati redakciji) nakon što mu je operater Tele 2 ovrhom blokirao devizni raèun, unatoè tom što je svoj pretplatnièki ugovor raskinuo u prosincu 2011. godine. Informaciju o tome saznao je u Sydneyu a istièe da je sreæom uz sebe imao nešto gotovine jer bi u suprotnom, kaže, zaglavio i propustio brod.

- S Tele2 sam raskinuo pretplatnièki ugovor u prosincu 2011. godine, meðutim raèuni su nastavili stizati i nekoliko mjeseci nakon raskida ugovora dok sam plovio na brodu. Kad sam se vratio u Hrvatsku, originalni raskid ugovora kao i žalbu povodom prijedloga ovrhe sam poslao 'gospodi' iz Tele2 i ovršiteljske firme. Epilog je blokirani raèun u razdoblju od nekoliko dana dok sam bio u Australiji i kraða 200 dolara s deviznog raèuna. 'Gospoda' nisu odgovarala sve dok se nisam spustio na njihovu razinu-kaže Ivan K.

A kako izgleda kad mali èovjek iritiran nepravdom to napravi, možete vidjeti u e-mail poruci poslanoj Tele2.

Izvor: Dnevno.hr
 

Li-ion

Can't stop visiting Download.hr
Nego šta!!! Tako i treba! I ja isto T-mobile-u skidam sve Bogove!!! (da oprostite)
 

zava

Download.hr is simply the best
ovo je stvar neznas se dal smijat ili plakat ali podrzavam covjeka jer sam bio u istoj situaciji ali sam ja putem odvjetnika i to ovdje u becu uspio izvuc svoje...da napomenem prije nekoliko godina gospoda iz A1 koji nude takve usluge skoro zatvoreni bili a bili su brand u pruzanju telekomunikacijskih usluga ovdje u becu...varali su na roamingu...
 
Top