EP u košarci

dalmatino

............
Ajde da otvorimo i ovu temu ,da vidimo što mislite o našima,mene će Tomić dovesti do nervnog sloma,kao da nikad nije igrao košarku,mislim da bi mogli proći i ovu skupinu ,imaju oni još mogućnosti za napredak kao npr. Tomić a nije ni Ukić nešto pokazao,samo se pitam koliko su fizički jaki a to je sada vrlo bitno
 

Dzi

Administrator
Staff member
Moram priznati da nisam pratio (prijenos, samo rezultate). Naša košarka mi je već duže vrijeme izvan zanimanja zbog zadnjih godina propadanja i loših rezultata.
Uglavnom kako vidim ne igramo i dalje dobro ali barem su rezultati dobri
 

dalmatino

............
U tome i je bit,pobjeđujemo a ne igramo dobro,znači da smo dobri,za nas su slovenci jaki pa i ovi česi bar kako pišu mediji,znači i mi smo dobri,valjda će se uštimati u ove 3 utakmice,ma samo da proradi Tomić i sve će biti OK
 

dalmatino

............
Još samo neka pobjede Ukrajinu i za mene su svjetski prvaci,inače mi je košarka oduvijek najdraži sport
 

dalmatino

............
Svi sve se dobijaju,nema tu slabih i ako bude ono naše lako ćemo ,nadrljali smo,treba igrati ozbiljno al bez straha ,mi smo još u grču,sve generacije naših imaju taj kompleks gubitnika i ako sutra dobijemo eto nas u krugu najboljih gdje i pripadamo,koliko smo samo važnih utakmica izgubili sa 1-2 košem razlike ,a slavonac činjenica je da Tomić može malo bolje izvoditi slobodna,malo više pogađati ispod koša,Ukić malo popraviti šut i već bi bili bolji bar za 10%,do sada smo imali najaču obranu na prvenstvu i to nas je dovelo do slijedeće utakmice,Bogdanović me zadivljuje,igračina je,ajde da se malo ispravim igramo dobro al možemo još puno bolje,samo da se oslobode straha (pritiska)
 

Tablet

Top Download.hr member
Polufinale je naš maksimum, tj. 4 mjesto., ostali su jednostavno bolji. Zadovoljan sam prezentiranom košarkom, osim malo pred kraj.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Kafe Bar 17
Top