Energizer – solarni punjaè

Aco29

Moderator
Staff member

Uz solarne punjaèe vaši mobiteli i omiljeni PMP-i nikad neæe ostati praznih baterija


Poznati proizvoðaè baterija za sijeèanjski CES najavio predstavljanje svog solarnog punjaèa baterija .

Energizer, poznati proizvoðaè baterija i opreme za njihovo punjenje, najavio je predstavljanje prijenosnog solarnog punjaèa. Punjaè æe prihvaæati punjive baterije AA i AAA velièina.

Osim punjenja klasiènih baterija, ureðaj æe poslužiti i za mobilne telefone. Preko USB izlaza mobiteli i manji ureðaji potrošaèke elektronike moæi æe napajati svoje baterije, a za oblaènog vremena ili prilikom korištenja u zatvorenim prostorima, punjaè æe se moæi prikljuèivati na zidnu utiènicu.

Solarni punjaè æe se isporuèivati zajedno s dvije Energizerove punjive baterije, a na amerièkom tržištu æe se pojaviti tokom ljeta po cijeni od 50 dolara. Predstavljanje je zakazano za ovogodišnji CES koji zapoèinje poèetkom sijeènja.


Umjesto solarnim putem, punjaè se može napajati i preko zidne utiènice

Bug
 

Dzi

Administrator
Staff member
prodaj u trgovini superNet. Oni su imali neke solarne punjaèe za mobitele tako da bi možda imali i za punjenje baterija
 

teslazagi

New user
hvala puno gledao sam nemaju to što tražim...ja u biti trebam punjaè na baterije koje se mjenjaju one AAA ILI AA u biti same sebe pune a ujedno služi i za puniti mobitel....jedino sam taj model pronašao koj je na baterije ovo sve ostalo je na one li-on koje traju po par g.i onda dok ju zamjeniš više te doðe nego sam aparat ovakvo mi je jedino isplativo...
 
Top