Download.hr Plus

Dzi

Administrator
Staff member
JUèer naveèer sam dodao na vrhu stranice (izvan foruma) Download.hr Plus toolbar. Prije kraj linka za otvaranje odmah imate alat za dodavanje linka trenutne stranice na razne servise (od Facebooka do slanja na mejl), a kada se otvori toolbar sadržaj ovisi o tome da li ste prijavljeni ili niste. Uglavnom tu su: moguænost pretraživanja Interneta, brze poveznice na neke naše servise itd.
Ukoliko ste logirani unutra æe vam se prikazati linkovi za podešavanje nekih postavki portala (jezik, pozicija izbornika i izgled), te download košarica u kojoj æe biti zadnji programi osvježeni na portalu a da se nalaze u vašoj download košarici.

Ima netko neki prijedlog još što bi moglo iæi unutra ?
 

$rky

Download.hr is simply the best
svaka cast kolega, e rekao si prije nekog vremena da te podsjetim kroz neko vrijeme da stavis ono na forum ono da kad pises neku novu temu da ti izbaci kod upisivanja naslova dali ta tema vec postoji...

evo primjer...
 
Last edited:

Dzi

Administrator
Staff member
Još nemam pristup modifikacijama ovog foruma. Meni je istekla licenca na ovo a ne da mi se davat 60$ buduæi da uskoro budem dobio od jedne osobe pristup tome. Nadam se da æe to biti u slijedeæih dva tjedna.
Imam u planu još neke stvari dodat kao što su spajanje na forum preko facebook i gmail raèuna itd
 
Top