Dos Santos vs. Miočić

dalmatino

............
#3
A što misliti o njemu,čovjek očito želi da ga neko polomi pa ako on to želi ima moju moralnu podršku,volim i cijenim sportaše koji znaju sebi reći da je dosta
 

gorand

Software guru
#4
a, čovjek želi revanše...ostavio loš dojam u ufc-u,pa ga to mući...ako je istina što se piše,ona ide zbog tih revanša...što znaći da zna i protivnike protiv kojih će se boriti....negdje sam pročitao da je bolje da se vratio u ufc,nego u sdp-e...:)
 

gorand

Software guru
#7
meni je od početka izgledao k'0 da nema snage da hoda,a ne da se bori......jedino što još može dosta izdržati udaraca......
 

Tablet

Software guru
#9
Mirko je pokazao da još može i da se spremio vrhunski, ali koljeno ga i ozljede vode u penziju, naravno i godine čine da se tijelo drugačije regenerira nego prije 10 godina. Pružio nam je i previše, meni će faliti :)

Pratio sam cijelu njegovu karijeru i ne postoji borba u ovih 20 godina koju nisam gledao izravno, bila ona u 1 po noći ili 5 ujutro - uvijek sam se ustao :)

Teško je u svijetu naći ovakvog borca koji je baš istinski živio za borbu, tako da se ne nadam da ćemo ikada više imati nekog takvog posebnog. Kao što nećemo nikada više imati Janicu i Ivicu, nećemo ni Mirka :)
 
Top