Advertisement

BESPLATNO Cakewalk SFZ+ Professional

nedims

Software guru
Usteda 60$
Za one koji vole i profesionalno se bave glazbom...
Cakewalk SFZ + Professional - rgc: audio revolucionarni SoundFont igraè sample playback-motor, zapakiran u profesionalni VST / DXi instrument.
Izvanredna kvaliteta zvuka, izgraðen-in stereo efekt, podesivi CPU / postavkama kvalitete da to prilagoditi vaš hardver, potpuno multitimbral operacije, višestruke stereo izlaza, nekoliko naèina utovara i prekrasnim suèeljem bi sfz + savršen izbor za korisnike SoundFont i profesionalni skladatelji.
Svi strucnjaci kažu... Cakewalk SFZ + Professional je vrhunski software.
Ime mu dolazi od formata SFZ zvuk.
The sfz format je zapravo više sposoban / profinjen od soundfont formatu, a potreban vam je igraè koji može iskoristiti to
... To je nevjerojatno snažan - èak i um boggling. Ona obraðuje kljuène komutacija, razigravanje, raslojavanje, višekanalni, razne pokreæe modove, itd.
... Ona omoguæava * bilo * CC - i raznih drugih MIDI i ne-MIDI kontrola - da utjeèu na gotovo svaki aspekt zvuka generacije - što znaèi da se, od kontrole površine, imate masivno više svestranost na output od SF2 specifikacija dozvoljava.
Ovisi o tome što osoba koja je postavila sfz kartiranje zamišljene kao da je ono što dobivate, ali ste potpunu slobodu da se ono što ste dali, i to promijeniti. Opet, ovo daleko nadmašuje moæ i kontrolu dobijete sa soundfont. "
Nekoliko ideja što sam proèitao i podataka o Cakewalk SFZ + na profesionalnim forumima:
Evo kako sfz_buddy èiniti se to funkcionirati:
1) Prvo, da biste dobili Reverb i Chorus efekt, osigurati "efektima" je ukljuèen "On" u sfz.
2) Kada soundfonts se uèitava, svi efekti i kontrole rade kako treba.
3) Kada se uèita sfz zakrpe, Modulation Wheel i omotnice kontrole (bilo preko sfz_buddy, ili iz vanjskog kontrolera) uèiniti ništa, osim ako nije posebno programiran u. Sfz datoteku.
ili
1. discoDSP Highlife je slobodan sampler koji mogu uvoziti SFZ datoteke. To je filter, Amp omotnica, Mod omotnica i malo grade efekte. Izgleda kao kruto tijelo (i prilièno svjetlo, ne porazan) alat za uèitavanje SFZ datoteke. (kao wav, mp3, Akai)
2. sfZed - Je besplatan, jednostavan za korištenje: soundfont (SF2) u SFZ konverter.
3. CakeWalk SFZ Pro + (ne Sfz Player) - slobodan uzoraka koje se mogu uvoziti Soundfont (SF2) datoteke. (ako se izvuèe iz memorije pogreške prilikom uvoza SF2 datoteke samo promijeniti "mod" u PR32, bez obzira na to je Wink
Ima filtera, amp / mod obavija, neke efekte (reverb, chorus i sl.).
Ova tri, slobodan alat jesu ljepušan velik dio sve što je potrebno za uèitavanje SF2, SFZ datoteke (i ocassionaly pretvoriti Soundfont u SFZ format ako morate) i postaviti koverte, filtriranje itd.
(Zalostan prijevod:Google translate)
Sve je u ZIP formatu...procitajte Readme...tu su i key-ovi.
Pogledajte na ovom linku, ima jos besplatnih komercijalnih programa za muzicare:
Cakewalk Holiday Gift Guide - Already a Cakewalk Customer?
Lijen sam da ih sve postavljam pojedinacno...Cakewalk Square I (Kosta: $35/€31/£24)
Cakewalk AudioFX 1 (Kosta: $49/€49/£35), Cakewalk Audio FX 2 (Kosta: $35/€31/£24),
Cakewalk AudioFX 3 (Kosta: $79/€79/£49)

Link za direktni download: Cakewalk SFZ+ Professional
https://cakewalk.s3.amazonaws.com/support/Freebies/sfz+101.zip?AWSAccessKeyId=AKIAIQM5AHRUZQR5ZBWA&Expires=1269079573&Signature=QKR4wwz9PC45bMX84Ub6ZB50Vt0=
Ako link za download nije dobar ...idite na link:http://www.cakewalk.com/products/Gifts-for-musicians/Existing_Customer.asp?DL_Engaged
i kliknite na sliku programa...odvesce vas na direktni download

Ako vam se svidja ovaj program...kliknite hvala.
Ako saznate da vasem prijatelju treba ovakav program...dojavite mu.
 
Last edited:
Advertisement
Top