Buduænost igranja je stigla... PlayStation 4

rirobi

****
U noæi sa srijede na èetvrtak, toèno u ponoæ po hrvatskom vremenu zapoèeo je grandiozni Sonyjev dogaðaj na kojem je kompanija predstavila svoju dugooèekivanu igraæu konzolu PlayStation 4.

Mnogi koji su èekali izlazak sljedeæe generacije igraæe konzole iz Sonyja, prilièno su se naèekali. Posljednja konzola, PlayStation 3 izašla je na tržište prije više od šest godina, u studenom 2006.

"Dnevni boravak nije više centar univerzuma PlayStationa, veæ je to igraè", rekao je Andrew House iz Sonyja, dodajuæi da u kompaniji vjeruju da "PlayStation 4 reprezentira pomak u razmišljanju o PlayStationu kao o kutiji ili konzoli ... PlayStation je najbolje mjesto za igru".

Upravo vodeæi raèuna o povezivosti, mobilnosti i "social" dimenziji, Sony je uz PS4 predstavio i PlayStation Vita te novi Dual Shock 4 kontroler.

Više na: mobile.net.hr
 

Dzi

Administrator
Staff member
Igraèe konzole su stvarno zaostale hardverski. Ne razumijem kako ranije nisu krenuli sa novom generacijom. Èak i nove generacije æe biti zaostale za današnjim raèunalima koje je definitivno najjaèa igraèa platforma
 
Top