Advertisement

Bnet

Dzi

Administrator
Staff member
Uskoro mi u zgradi postaje dostupan Bnet. Da li netko koristi njihov Internet ili TV?
 
Advertisement

veljac91

Learning to use PC
Ja ih koristim dvije i pol godine,i samo pohvale imam za njih...pogotovo internet :-D...bojao sam se kad ih je vip kupio da ce biti sranja,ali i dalje su ostali savrseni i nadam se da ce uvijek bit jer ne zelim od njih otic hehe

Sent from my C6603 using Tapatalk
 

Dzi

Administrator
Staff member
Smeta mi kod njih prevelike cijene priključka bez da uzmeš ugovor na 24 mjeseca. Danas je 24 mjeseca previše u svijetu spajanja na Internet.

Gledam da uzmem Interent + TV što je 170kn mjesečno. Na to bih povećao brzinu na Turbo 20 (od 14/1,25 do 20/1,25 Mbps) za 50 kn mjesečno. Turbo 60 je preskup.

Na to ide jednokratno za bežični modem 507 kn + mjesečno 30kn (nisam siguran da li se to oboje plaća ili samo jedna od dvije opcije).

Aktivacija:
Bez ugovorne obveze 1.523,37 kn
Uz ugovornu obvezu 12 mjeseci 1.015,24 kn
Uz ugovornu obvezu 24 mjeseca 1,00 kn

Na aktivaciji bi trebali biti jeftini zato što im je to prelazak korisnika s drugih operatera na njih. Kod iskona sam bez ugovorne obaveze to platio 400kn. Ovdje za modem i aktivaciju bez ugovora moram dati 1500-2000kn!
 
Last edited:

veljac91

Learning to use PC
A jbg...ja sam ugovor potpiso tako da nisam imo takve troskove

Sent from my Sony Xperia Z using Tapatalk Pro
 

Dzi

Administrator
Staff member
Prešao sam prije tjedan dana na Bnet.
Brzina pristupa je 15mbita što daje 1.71MB download-a po sekundi. Za sada sam zadovoljan i nisamo imao nikakvih usporavanja ili problema.
 

Dzi

Administrator
Staff member
Početkom idućeg mjeseca mi ističe B.net ugovor. Da li je netko uspio isposlovat neki solidan popust za produljenje ili uz prijetnju raskida ugovora?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Windows Giveaways 0
WWW 0
Top