Backup Androida

Discussion in 'Mobiteli' started by dalmatino, Nov 12, 2015.

 1. dalmatino

  dalmatino ............

  Windows 8.1 Chrome 33.0.1750.146
  Evo kupio sam neki pametni mobitel Acer Z520 i sada me zanima da li ima neka aplikacija za ful backup ono kao acronis za windowse ,pronašao sam neke za backup programa,SMS itd. al mene to ne zanima za pojedinačan backup nego za ful backup,pronašao sam i takve aplikacije al je problem u root-u,jer je pod garancijom,znači nešto za ful backup al bez roota,ako je to moguće
   
  Tags:
 2. gorand

  gorand Software guru

  Windows 7 Firefox 42.0
  mislim da nema ono što ti tražiš posebno bez roota......u principu imaš kako si i sam primjetio neke backup programe za sms,aplikacije itd.........ali to što ti tražiš izvedeš na način da telefon vratiš na tvorničke postavke i onda koristiš ove backupe za vraćanje aplikacija,smsova itd........
  i na taj način dobiješ "svježi" android sa backupiranim podacima
   
 3. dalmatino

  dalmatino ............

  Windows 8.1 Chrome 33.0.1750.146
 4. agathacathy

  agathacathy Basic PC user

  Windows 7 Firefox 33.0
  Za prijenos Android multimedijskih datoteka kao što su fotografije na računalu, možete isprobati Google Drive Backup, Google fotografija, USB. Ali, ako želite prenijeti tekstualnih poruka ili kontakata s Android telefona na računalo, te metode neće pomoći, trebali biste koristiti Coolmuster android assistant za pomoć.
   
  Last edited: Aug 3, 2016
  dalmatino likes this.
 5. deantom

  deantom Basic PC user

  Windows 7 Maxthon 4.4.6.2000
  Znam posebnu dizajniran android backup podataka i upravljanje app, samo nekoliko jednostavnih koraka za prijenos sve s telefona na računalo i ne morate iskorijeniti telefon, samo je potrebno omogućiti USB Debugging na telefonu.
  android file transfer
   
  dalmatino likes this.
 6. Rwaahby

  Rwaahby Basic PC user

  Windows 7 Chrome 56.0.2924.87
  Here I'd like to recommend you this Samsung Backup, which can help you backup phone data to computer. As this program is compatible with all Android phones, with it, you can easily transfer contacts ,messages,photos from android to PC.
   
 7. tillie

  tillie Basic PC user

  Windows 7 Firefox 52.0
  Za backup podataka s telefona na računalo, neki profesionalni backup podataka programa su dobar izbor za vas. Ova aplikacija za Android prijenos omogućuje vam uštedjeti puno vremena za prijenos ili backup SMS poruka, kontakata, fotografija i ostalih medijskih datoteka kao što su video, glazbenih datoteka.
   
  Last edited: Mar 31, 2017
 8. Manomtery

  Manomtery Basic PC user

  Windows 10 Chrome 57.0.2987.133
  Thanks for your sharing . as i know , how to backup Android can be easy for us , just need we to copy the Android data to computer
   
 9. Xkoiul

  Xkoiul Basic PC user

  Windows 10 Chrome 55.0.2883.87
  This one click backup and restore tool can help you easy to backup and restore your files without loss. Just need to download and install it on your computer, then connect your Android devices, you can connect one or as you need devices, then enter into the super tookit mode, click "Backup" to backup your Android.
  How Can I Back Up and Restore Android Phone
   
  Last edited: Oct 24, 2017

Share This Page

Loading...