Asus G751JY gaming laptop - 17 000 kn

Tablet

Top Download.hr member
Asus G751JY gaming laptop - 17 000 kn

Asus nam je poslao još jedno prijenosno PC čudovište koje jede igre za doručak. Pogledajte što dobivate za gotovo 17 000kn u nasljedniku i dalje odličnog G750JZ modela.

Asus je popratio dolazak novih mobilnih grafičkih kartica iz Nvidije s novim modelima prijenosnika iz svoje G serije laptopa. Nama je u ruke došao najmoćniji model trenutno dostupan na domaćem tržištu - G751JY, prijenosno čudovište s više radne memorije i CUDA jezgri od mnogih vaših kućnih računala.

Uz paprenu cijenu ne treba ni reći da jede sve moderne igre za doručak, a u našoj video recenziji imamo između ostalog i zoran prikaz upravo toga. Govorimo i o novom dizajnu kućišta koje uz neke crvene naglaske i dalje podsjeća na kakvog Lamborghinija, ali i o nekim novim tipkama kakve nismo vidjeli u prošlogodišnjem vrhu ponude, modelu oznake G750JZ.

Ovo je nasljednik upravo tog modela kojeg smo nahvalili za izvrsne performanse u recenziji prije osam mjeseci, pa pogledajte video i provjerite kako je Asus unaprijedio tu i dalje vrlo sposobnu mašinu.

Ako se pokvari u prvoj godini dobijete puni povrat novaca i popravak istog :) 100% garancija
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Vijesti 0
Hardver 0
Vijesti 0
Vijesti 0
Vijesti 0
Top