Advertisement

Recent content by Aco29

 1. Aco29

  Što ste zadnje kupili?

  Nemam nisam se susretao sa tim do sad, ali ako je digitalna nema tu veze mnogo atena ti gde uhvatiš signal on mora raditi.
 2. Aco29

  Što ste zadnje kupili?

  Zanimljiva stvarčica :)
 3. Aco29

  Sta sad radite?

  Čestitam! Neka je živ i zdrav.
 4. Aco29

  Laptop Acer Aspire V Nitro

  Sad skonta temu tek :D, to je Hibridni disk on ti je nešto između SSD i običnog mehaničkog ima malu količinu NAND fleš memorije. Pa ima brži odziv prilikom zahteva CPU čipa za podacima. U svakom slučaju bolji nego klasični mehanički. SSD je sada jeftini 240 imaš ih za 70 eura novih barem kod nas.
 5. Aco29

  Vaš desktop

  Dobar taj ljetni :) dobra pozadina.
 6. Aco29

  Sta sad radite?

  Nema veze daj joj kašiku malo veću kad ih bude probala :)
 7. Aco29

  Povećajte brzinu interneta za 20% (bez ikakvog programa)

  Ne kontam kako možeš povećati brzinu interneta iz samog windowsa u odnosu na brzinu koju ti isporučuje tvoj provajder.. Ovo su oni fazoni još iz doba dial up interneta koji su kao povećeavali brzinu a ustvari nema veze nikakve sa poboljšanjem.
 8. Aco29

  HP 6830s Nadogradnja - savjeti

  Ma otvori novu temu
 9. Aco29

  ADBLOCK, Net.hr i hrvatsko novinarstvo

  Meni je žalosno, jedina stranica nekih novinara a da su tako postupili. Kad otvoriš stranicu sve što vidiš Isključite Adblock, nisam ni jednom više ih posjetio od kako su to stavili. A baš net.hr mi je među prvim stranicama bio ujutro uz kaficu.
 10. Aco29

  Novi monitor - savjeti ?

  Da u njemu je AH-IPS panel.
 11. Aco29

  Novi monitor - savjeti ?

  Mora biti dostupan i u Hrvatskoj, i moj ti je savjet ne drži se rencezija slijepo, informacija iz prve ruke ako može ili na lice mjesta ga upališ koji minut probaš na njemu par stvari pogledaš sliku, ugao, kontrast, boje..
 12. Aco29

  Novi monitor - savjeti ?

  Philips 274E5QHAW/00 274E5QHAW/00 Philips LCD monitor with SmartImage lite 274E5QHAW Ultra Narrow Bezel 27" (68.6 cm) MHL - Philips Support Sad cijena ne znam kolika je u Hrvatskoj ali tu bi on trebao biti oko te cifre koju pominješ možda koja kuna gore. Dobar monitor.
 13. Aco29

  Isti problem na svim web browserima

  AdwCleaner je alat koji rešava probleme vezane za adware, toolbarove i nezeljene programe (PUP). Takodje resava Start Page probleme. Ti si verovatno pokupio nešto žestoko čim si formatirati morao. Zato sam ti pominjo forume za takve stvari i ljude koji se bave tim stvarim. Kod njih ćeš dobiti...
 14. Aco29

  Isti problem na svim web browserima

  Adwcleaner rešava probleme vezane za adware, toolbarove i nezeljene programe (PUP) i rešava Start Page probleme. U tom slučaju si pokupi nešto žestoko sigurno čim ga je formatiranje diska rešili. Zato sam ti i naveo stručno osoblje i forume koji se bave tim stvarima, dobiješ informaciju i šta...
Top