Results 1 to 2 of 2
    ......... BOKI's Avatar
    Thanks
    2

Default Boot problem....

hm...ovako....testiram neke frizirane xp-eje pa imam problem......nakon što na compu već imam 2 verzije viste i wins 7 na jednu particiju sam metnuo jedan frizirani xp, i normalno on je još uvijek toliko blesav da kad palim comp nevidi nijedan drugi op. sys., nema onih vistinih fora da ti ih pokaže sve i odabereš koji oćeš da se pokrene.....već se on automatski podiže......aj dobro, to sam rešio s vistinim bootabilnim cd-om, sad ih vidim sve i mogu birati.....kad izaberem taj xp, nemogu da ga pokrenem....prvo je pisalo da mu fale neki filovi koje sam mu iz svoje baze ubacio, ali......stalo je na filu 'ntoskrnl.exe'...nakon što sam mu i njega 'nabavio', piše da se nemože podići jer windows nemože da verificira taj pomenuti file......ako netko ima ideju, bio bih zahvalan........

............ dalmatino's Avatar
    Thanks
    23

Quote Originally Posted by BOKI View Post
    hm...ovako....testiram neke frizirane xp-eje pa imam problem......nakon što na compu već imam 2 verzije viste i wins 7 na jednu particiju sam metnuo jedan frizirani xp, i normalno on je još uvijek toliko blesav da kad palim comp nevidi nijedan drugi op. sys., nema onih vistinih fora da ti ih pokaže sve i odabereš koji oćeš da se pokrene.....već se on automatski podiže......aj dobro, to sam rešio s vistinim bootabilnim cd-om, sad ih vidim sve i mogu birati.....kad izaberem taj xp, nemogu da ga pokrenem....prvo je pisalo da mu fale neki filovi koje sam mu iz svoje baze ubacio, ali......stalo je na filu 'ntoskrnl.exe'...nakon što sam mu i njega 'nabavio', piše da se nemože podići jer windows nemože da verificira taj pomenuti file......ako netko ima ideju, bio bih zahvalan........
    probaj ubaciti cd od tih windowsa i onda u run upišeš sfc(obavezan razmak)/scannow,i sada bi on triba kao to popraviti,mada sumnjam ako u njima što fali da će popraviti,a ima i druga opcija recovery consola a to je puno kompliciranije
    probaj sa ovim boki,napraviš boot cd,dosta je moćan ima dosta opcija
    a evo što kaže google
    http://translate.google.hr/translate...%3Dhr%26sa%3DG
    http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...meta=&aq=f&oq=

Last edited by dalmatino; 18-02-09 at 10:52.

Users found this page with this keywords:

ntoskrnl.exe download

boot problem

ntoskrnl.exe free download xp

ntoskrnl.exe windows xp professional download

boot 7.bif downloaddownload ntoskrnl.exefali mi boot.exekodovi za windows 7 xp professionaldovnloadboot 7.bif

Tags for this Thread