Results 1 to 9 of 9
    Dzi
    Dzi is offline
    Administrator Dzi's Avatar
    Thanks
    125

Default T-Mobile nudi 50 posto popusta na SVE (ili NE)

Dakle, 50 posto popusta na sve mobilne uređaje, 50 posto popusta na mjesečne naknade, kao i 50 posto popusta na dodatnu opremu. Ponuda se odnosi na privatne i poslovne korisnike, a Simpa korisnici ostvaruju 50 posto popusta na sve Simpa pakete i dodatnu opremu.
    T-Mobile od danas, u duhu sezonskog sniženja, svim svojim korisnicima omogućava čak 50 posto popusta na uređaje iz svoje bogate ponude, na mjesečne naknade, Simpa pakete, kao i dodatnu opremu.
    Jedinstvena akcija T-Mobilea traje do 14. veljače ili do isteka zaliha uređaja i dodatne opreme.
    To je zasigurno prilika koja se ne propušta jer atraktivni uređaji iz samog vrha svjetske ponude dostupni su sada po najpovoljnijim cijenama ikada na tržištu.
    Atraktivni Samsung Galaxy Tab može se tako nabaviti već po cijeni od samo 998 kn, smartphone Samsung Galaxy S od jedne kune, LG Optimus s naprednom Windows 7 mobilnom platformom od 748 kn, najnoviji telefoni iz Nokie sa Symbian^3 operativnim sustavom - N8 te Nokia C7 od 848, odnosno 498 kn, a napredni HTC uređaji dostupni su već od jedne kune. Revolucionarni iPhone 4 također ulazi u ponudu.
    U sklopu akcije HT je produžio radno vrijeme sljedećih T-Centara:
    Cvjetni trg, Zagreb; 3. 4. i 5. siječnja do 22 sata,
    West Gate, Donja Bistra; 6. 7. i 8. siječnja do 24 sata,
    Marmontova, Split; 3. i 4. siječnja do 22 sata,
    Korzo, Rijeka; 3. i 4. siječnja do 22 sata,
    Prolaz J. Benešića, Osijek; 3. i 4.siječnja do 22 sata.
    Također, navedeni T-Centri će do 14. veljače, odnosno kraja akcije, raditi produženo svakoga četvrtka i petka, a korisnike očekuju i pokloni iznenađenja.
    Kako bi ostvarili navedene pogodnosti, pretplatnici trebaju potpisati ugovornu obvezu na 24 mjeseca na jednoj od glasovnih ili podatkovnih tarifa iz T-Mobile ponude. Pritom će novi korisnici 50% popusta na iznos mjesečne naknade ostvarivati narednih šest mjeseci, a oni koji obnavljaju svoj pretplatnički odnos u istom popustu će uživati tijekom čitave godine. Simpa korisnici popuste ostvaruju kupnjom jednog od Simpa paketa iz ponude.
    Dvanaest mjeseci 50 posto popusta na mjesečnu naknadu ostvaruju i svi poslovni korisnici koji potpišu novu ili produlje postojeću ugovornu obvezu na 24 mjeseca za tarife Mobile Internet i Flex Team. Uz to, poslovni korisnici imaju i dodatnu mogućnost - uz 50 posto popusta koristiti uslugu najma i održavanja informatičke opreme. Tako mogu izuzetno povoljno unajmiti monitore, računala, multifunkcijske uređaje i opremiti kompletan ured. HT je jedini operator koji svojim korisnicima nudi ovakvu uslugu na području cijele Hrvatske.

- - - - - -

Budući da sam bio u t centru danas da prenesem svoja iskustva:

Popust se odnosi na:
    - pretplata 1 godinu za 50% manje
    - sve simpa uređaje (iPhone nema u Simpa paketu)

Popust se ne odnosi na:
    - iPhone simpa paket budući da on ne postoji ako je naveden na stranici
    - na samo uređaje

Cijene simpa uređaja na webu su s uračunatim popustom

Windows master Crazy-Boy's Avatar
    Thanks
    5

A šta si mislio? Da ce stvarno dati npr samsung galaxy tab za 1000kn ...

Dzi
    Dzi is offline
    Thanks
    125

Ja sam jučer kupio Samsung GT-i5800. Na popustu košta 948 kn. To je najbolji uređaj koji imaju u simpa ponudi. Na sebi ima Android 2.1 i na prvi pogled mi je odličan. Još ga danas trebam dekodirat

http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...ifra=SAGTI5800

Thanks
    5

Uz koliku pretplatu?

Dzi
    Dzi is offline
    Thanks
    125

Kako misliš pretplatu? Napisao sam da je riječ o simpa uređaju

Thanks
    5

Sorry, nisam čitao, pročito samo model i da je android 2.1
    I jel možeš malo napisati o mobitelu? Negdje sam pročitao da ima wi-fi...
    Kakvi su zvuk i zaslon?

Dzi
    Dzi is offline
    Thanks
    125

Mislim da se za taj novac ne moze nabaviti bolji mobitel. Ima Wifi, zaslon je prilično dobar (ne kao u htc desire primjerice ali bolji nego u htc wildfire).

Zamjerka je ta što se treba čekat da Samsung izda noviju verziju android os-a da se nadogradi. Kod Htca i drugih samsung modela one izlaze brze

Thanks
    5

a gle, naspram SE ce sigurno brzo izici, do nedavno su se x8, x10 i ostali bili na androidu 1.6, a se je pred kraj 12. mj izdao 2.1 android, za x10? Mislim da su mogli odma 2.2 :/

Office user
    Thanks
    1

Neka ih.... prije Nove sam kupia mobitel. Sada gledam popuste.... krasno mrs )

Sergio

Users found this page with this keywords:

simpa paketi

t-mobile simpa paketi mobiteli

simpa paketi akcija

t mobile ponuda mobitela na pretplatu

t com ponuda mobitela pretplata

simpa paketi pretplatapopusti na mobitelet-mobile mobiteli simpa paketisimpa mobiteli akcijat mobile mobiteli simpat com mobiteli pretplatat mobile mobiteli na pretplatusimpa paketi mobitelit mobile popustit mobile ponuda mobitela na bonovet com mobiteli na pretplatut-com mobiteli na pretplatusve poštivam midit mobile mobiteli na bonovet mobile simpa paketisve na popustut-mobile ponuda mobitela simpat mobile simpa paketi mobitelimobiteli na bonove t-mobilesimpa mobiteli na pretplatu

Tags for this Thread