mb DFI NF4 x INFINITY: kod paljenja racunala pojavi se logo slika INFINITY i tu staje, a nemogu nikako uci u bios probao sam x kombinacija. Dali neko zna sta je greska i kojom tipkom uci u bios? HVALA
mb DFI NF4 x INFINITY: kod paljenja racunala pojavi se logo slika INFINITY i tu staje, a nemogu nikako uci u bios probao sam x kombinacija. Dali neko zna sta je greska i kojom tipkom uci u bios? HVALA
mora biti na necemu na- delite -na f2 ili f1 -na esc ili kad uplais, kad ti se pojavi onaj crni ekran gdje ti ocitava test memorije i drajvove, piseti entering setup i sta trebas da pritisnes na tastaturi da udjes u bios.
dok upalim racunalo ne vidi se pocetni ekran tamo gdje ocitava memoriju samo se pojavi slika po cijelim ekranu i pise INFINITY. zato ne vidim koja kombinacija za ulazak.
jesi probao delite key za ulazak u bios to sam naso na netu,i dali ti je tastatura usb ...
tipkovnica je ps2 i probao sam delite, F1, F2, F10, ESC ... i nista
ajd probaj sa kombinacijom CTRL+ALT+ESC
nece pa nece, da nije mozda greška u biosu ili do maticne?
ne vjerujem da je greška nego moraš pogoditi tipku na koju ide,koja je matična? pa da potražimo riješenje
DFI NF4 x INFINITY
ajd ovako skini sebi HWiNFO32 Download ovaj programcis pa ga instaliraj i pokreni, pa u opcijama idi u SMBIOS DMI pa klikni na bios pa prva opcija sa desne strane BIOS VENDOR napisi sta ti pise to ti je verzija biosa pa cemo onda lako naci
to je meni bilo na jednom kompu neće pa neće,al srića pokrenuo mi je instalaciju pa mi je bilo svejedno,pa ako ti to triba za instalaciju probaj ubaciti instalacijski cd pa kada se učita logo matična lupaj po bilo kojoj tipki dok ne učita cd,a možda je oštećen bios al onda kako se podiže sistem,idem potražiti,probaj sa CTRL+F1.mislio dalmoš na sve ,pogledaj tu:
http://www.download.hr/forum/sistem/...ak-u-bios.html
Last edited by dalmatino; 22-07-09 at 09:52.
kod njega je Award bios kako sam ja naso na netu spetifikacije za tu njegovu plocu a za taj bios kombinacija bi trebala biti CTRL+ALT+ESC..ali
sve isto kao kod mene,aco će se sjetiti kada sam mu to pominjao da ne mogu ći u bios,i kada sam promjenio hdd ista stvar i onda mi je pomoglo to što sam instalirao tuneup jer on nudi svoj backup prilikom podizanja OS-a,čudno al onda mi se pokazivao logo matične,prije toga samo bijela podloga na 2-3 sekunde ,probaj instalirati tuneup ,ništa ne gubiš,možda bi čak bilo dobro resetirati bios,izvučeš bateriju pa je vratiš ta par minuta
Bookmarks